Co s tym?Som zalubena,ale moj priatel ma velmi maly penis,sex s nim si vobec neuzijem.Ma takyto vztah vobec zmysel?
Lubim ho, ale ma maly penis
citala som ze ked je zena hore tak je najhlbie. a mam to odskusanee.. :DD sice moj nema najmensieho..:Dalebo na stolicke.
ako tu uz bolo spominane, daj si pod zadok vankus, lez na chrbte, on nech si pred teba klakne, daj mu nohy na ramena a bude v tebe taaak hlboko, mna to niekedy az boli, takze ju robit nemozeme, ale tebe bude asi super, alebo postojacky, nech ta opre o stenu :P skus najprv vyskusat vseliake veci, aj vibrator...viem sex je zaklad vztahu, tak na tom popracujte
kašli nanho ved z takym malim nic nenaroby :)
to je moj nazor
sex je zakladom vyrovnaneho vzťahu, uplna kokotina ked niekto tvrdi ze vzťah moze byt aj bez toho a stači ked babu partner uspokojuje prstami alebo si to robi vibratorom :-/ maly, to je individualna vec, mozno inej by to stačilo, teba neuspokojuje, tak podla mna neni čo riešit, časom by ti to ajtak vadilo, tak si to dobre rozmysli
inak fialka_1 pls odpis mi na moju otazku velmi by ma to zaujimalo
ja by som vzivote nepodvadzal
a niesom jediny takychto je okolo 20 % (nepamatam presne cislo)
muzov aj zien takze by si hladala tak isto dlho ako ja ....
SI TRAPNA... KEBY TEN TVOJ VEDEL ZE TAKETO JEHO VECI ROZOBERAS NA NEJAKOM FORE TAK BY POKOL DO RITI ON TEBA A NIE TY JEHO .. KRAVA
ospravedlnujem sa, lebo ja si to myslím tiež, len som sa nepresne vyjadrila. proste keby sa vyberiem na prechádzku hľadať charakter, čo myslíte, kedy by som sa vrátila?
nepaci sa mi ze hovoris ze ak zena neuspokojuje muza
to plati obojsmerne aj muzi aj zeny podvadzaju ronako
ak by chlapa žena neuspokojovala v posteli, našiel by si bokovku. ale neopustil by ťa pretože ho lubiš. a kedže on ma maly penis, a je mu teda tvoja suska isto velká, možno ani on nie je na sto péro uspokojený. bude si hľadať malu dierku.
takto so funguje ludia. lubime sa ale ked je problem v sexe, su na to bokovky. som velky odporca nevery, len hovorím, ako to funguje, vo velkej časti prípadov!!!!