Lubim ho, ale ma maly penis

ivka.

ja keby že ho milujem, tak mi to nevadi. A aký dôvod by si mu udala, keby si sa chcela rozísť? Ak pravdu, mal by traumu na celý život.
-
veď ako radili, používajte aj prsty, jazyk, vibrátor...
-
a ešte pozri si katalóg uhse / daj do googlu / tam je taká násadka, čo sa natiahne na penis aby bol väčší.

fialka_1

Ja len chcem pocut nazor niekoho nezainteresovaneho.Je to velka laska,keby nebola,tak sa s nim uz davno rozidem.Ja viem,zda sa vam to sebecke,ale chyba mi to vo vztahu,viem ze partner s normalnou velkostou penisu ma dokaze uspokojit a chyba mi to.Podla mna najkrasie co mozu dvaja ludkia,ktori sa lubia zazit,je spolocne milovanie a ak to nestoji za nic,tak sa vyskytuje problem.Tak len som chcela pocut nazor niekoho ineho....a este by zaujimalo,ci nemate nejake rady,tipy,triky,polohy...hocico,co by mohlo v tejto situacii pomoct.Dakujem.

yxo

fialka : hehehe to je podla mna smiesne ty chces aby sme ti pomohli my ludia z netu niekto ti poradi aby si sa na neho vykaslala a mozno to napise len zo srandy a podobne veci a ako uz bolo spominane asi to vazne neni tvoja zivotna laska ked uz len taka myslienka ta moze napadnut necham ho kvoli jeho penisu...to je podla mna chore ty si asi nezasluzis teda takeho super chalana ako o nom pises ze je super...a hovoris ze s nim planujes buducnost a ked je sikovny a bude dobrym otcom a bude sa vzorne starat o rodinu tak ho nechas len kvoli dlzke jeho penisu??? dievca zobud sa v zivote su aj dolezitejsie veci ako dlzka penisu...porozmyslaj nad sebou...

kikina

som presvedcena, ze ak lubime partnera, nezamyslame sa nad jeho chybami..skor naopak, milovaneho cloveka lubime po vsetkych strankach, so vsetkymi nedostatkami..ja si ani neviem predstavit zeby moj frajer nebol taky aky je, ci by mal maly penis, ci velky nos alebo mal jazvu, strie...lubim ho takeho aky JE a nechcem aby bol iny!!!.............a ty mila Fialka, ak ti na tvojom parterovi nieco vadi asi to nebude ta "prava laska, ktora je schopna aj hory prenasat"

johanny

mozem sa ta opytat, kolko cm je maly? (pretoze niekto moze povazovat aj 13cm za maly). moj nazor je taky, ze milovanie je prejavom lasky, splynutie tiel, aj dusevne splynutie, proste explozia fyzicka aj psychicka. a ked ta fyzicka stranka nieje naplnena, moze nastat frustracia. jednoznacne je to problem, ktory ti bude casom vadit.

fialka_1

No ved presne to.Ale pre taku vec sa s nim mam rozist?Co ked to budem cely zivot lutovat?Lebo po inych strankach je uplne uzasny.Vo vsetkom si rozumieme,planujeme spolocnu buducnost a pod.Co by ste robili na mojom mieste?

mimkackaaa

radsej si to vyries teraz ako potom,lebo si povies,ze ano lubim ho,vezmes si ho,ale co ked v manzelstve sa naskytne situacia a ho podvedies?a prides na to,ze on je o nicom a odides s inym,radsej si to vyries teraz ako potom

fialka_1

Ale viem,ze aj jeho to velmi stve,tak nechcem to rozoberat.Vlastne aj tak sa s tym neda nic robit.Moj priatel sa snazi,uspokojuje ma aj jazykom aj prstami,ale pri sexe je to proste onicom.On si to mozno uzije ale ja vacsinou ani neviem co sa deje.Prave preto,ze ho lubim,tak chcem s nim zazit pekne milovanie a nielen tie fiaska.A jasne prsty nie su take dlhe,ale su ohybne a pod.Ale je jasne,ze s penisom nezmoze to co s prstami,takze fakt neviem.Brala sm ho ako zivotneho partnera,ale neviem ci toto nebude prekazka v nasom vztahu,preto to radsej riesim teraz ako keby som to mala riesit potom neskor.

moniqa87

to si musis vyriesit s nim, ak ho naozaj milujes a podla toho co pises vobec neviem posudit ci si s ni uz nieco mala alebo nie...
"ak ho milujes, nie je co riesit" - a na tom nieco bude...
koniec koncov posva ma okolo 8cm, takze...
urcite niektore polohy si s nim dovolit nemozes ale pri inych to bohate staci...
tak to neries s nami, ale ked ho lubis, tak to ries s nim...