Co s tym?Som zalubena,ale moj priatel ma velmi maly penis,sex s nim si vobec neuzijem.Ma takyto vztah vobec zmysel?
Lubim ho, ale ma maly penis
Skovranok v udoli hrozy :D :D :D egresko to si zabiiiiiil :D :D
tak ak on ma maly a ty ju mas ako vjazd do cementarne tak to nema vyznam . Co bude v tebe poletovat ako skovranok v udoly hrozy a nebudete z toho mat nic ani jeden to je jasne. Treba si najst primeranych partnerov co v 90% nie je problem.
Láska nie je len o sexe a orgazmoch. Ide hlavne o porozumenie, lásku, dôveru. Vieš si predstaviť že ťa on opustí kvôli nejakej blbosti (teraz si vymýšľam) ako je to že máš malé prsia? To je ako blbosť. Ak ho ľúbiš, takého aký je, tak ho neopustíš, aj keď ma menšiu výbavu. Sú ľudia ktorí nemôžu sexovať a napriek tomu sú spolu. Ja osobne poznám 2 takých ľudí. Kam to speje táto doba?
tak mu skus kupit tribulus terrestris,je to produk testosteronu a skus este virgx tabletky..na zvecsenie penisu,,,musite len dufat ze za par mesiacov to podrastie co by aj malo..,ale kazdy ma iny organizmus no sak uvidite
ak sa ti kvoli otmu bude priatelka smiat tak je to od nej velmi ubohe....a aku ma teda velkost?
Ahoj prepačte mi lilcica ale asi ti vynadam do hlupych lebo to čo si napisala je totoalna somarina. ako ho možeš lubiť ked premýšlaš nad inými ?? to že neamš orgazmus tak to je možno aj preto že to veľmi chceš asustrediš sa na orgazmus až priliš a preto sa ho nikdy nedočkaš nevieš čo je ozajstný sex asi len čakaš na orgazmus anič si nevieš užiť pri pohlavnom styku...skus si uživať cely sex a potom možno aj niečo zažiješ on z aot nemože aky ma veľky penis!!!