idem so sebou nieco robit-potrebujem len rady :)

Príspevok v téme: idem so sebou nieco robit-potrebujem len rady :)
odhodlana

Ahojte, chcela by som poprosit o radu tych, ktori sa skutocne vyznaju a vedie poradit.

Som dost silna, mam 172 cm a 103 kil. Lekarka mi odporucila schudnut na 69kil. Len neviem ako na to. Mam hlavne problem s velkym bruchom, hlavne v oblasti zaludka.

Sladkosti nejem, mozno tak raz za tyzden dostanem chut na nejaku tu tycinku, ale to je vsetko.

Je pravda ze nemam cas na pohyb. No rozhodla som sa to zmenit, len potrebujem akysi "navod". No vsak ako chudobna studentka nemam moc penazi na caste chodeie do fitiek :) to mozem tak 1 krat tyzdenne, ale privitam aj nejake alternativne rady-mimo fitka.

A ako na stravu? Viem ze dolezita je pravidelnost, ale neviem si to rozhodit, co mozem, co nemozem, a co s cim nekombinovat.

Dakujem za rady

weronika

odhodlaná
skús 90 dňovú diétu, fakt zaberá, len sa musíš pravidelne stravovať a dodržiavať pokyny...nič hrozné, tomu ver... : ) Ja som od nového roku schudla pomocou tejto diety už 8 kg, takže sa teším...ak chceš, tak ti pošlem tú dietu,len mi pošli mail... neboj, dokážeš to... : )

orchidea18

a co tak zahanat hlad do jedla aj burizonami? Obsahuje to vela vlákniny a málo cukru, nejaké bielkoviny. Ja to mam napríklad rada. A ked sa zje ovocie na ranajky nebude z toho clovek este hladný? A stací samotné acidko na ranajky?A to sladké acidko? Ci nie?

odhodlana

no ako mne tie suchare chutia...
nehovorim ze ich budem jest kazdy den, mam doma domacu pekaren a milujem domaci tmavy slnecnivoy chleba...
a milujem ovsene vlocky s medom hrozienkami a tak...
a aj tie suchare s tym cottage a zeleninkou mam tiez rada...

skratka chcem striedat taketo ranajky aby som nemala kazdy den to iste...

a niesom taka ze by som sa potom na obed prejedla :)

jajka001_

ale ved jedz normalne. naco suchare. kup si celozrnny chlieb alebo pecivo. na to zeleninu a syr. zo sucharov sa nenajes, cely den budes hladna, na obed sa prejes a mozes zacat odznova. odporucam acidko k ranajkam. nakup si vodu na pitie a sypane cajiky.

odhodlana

a este som zabudla... sladke sice nejem, ale tak raz za tyzden ma prepadne aj takato chutka... kupila som si detsku vyzivu, ze kd ma to prepadne, tak mozem tak po lyzickach ujedat...

je detska vyziva moc kaloricka?
nevyznam sa v tom ale pride mi to zdravsia nahrada sladkej tycinky alebo cohokolvek

odhodlana

diky za povzbudenie pepan :)
fajcit nefajcim a manzela este nemam, mam len 19 ale som dohodnuta so spoluziackami z vysky ze zaciname plavat a fitkovat :)

akurat som maminu vytiahla na nakupy, sme sa rozdelili a ked videla ake veci som si nabrala tak namna pozerala jak puk :D

som si kupila na ranajky take tie suchare krehke (vyzera to ako taka ususena zemlicka mala rozkrojena na pol)-je to taky sakel takze to budem mat aspon na tyzden, na to cottage chees nech to nieje take suche...

na desiatu mam dve kivi

na obed zajtra si idem robit rizoto s kukuricou a hrachom a kuskami kuracieho maska...

a privitame dalsie tipy ze baby :)

vivine

baby aj ja idem so sebou nieco robit, vlastne robim uz piaty rok, odvtedy som schudla len 4 kila ale asponze sa stabilne udrzuju. Mam asi najpomalsie chudnutie na svete aj ked napr. cvicim, jem pravidelne, nejem vobec, a pod. Proste ide to u mna dost pomaly. Este take 4 kila, ale 5 rokov sa mi veru nechce cakat...:)

pepan2

Držím Vám palce vo vašom boji s kilami, je dobre začať niečo s tým robiť, ak Vám môžem poradiť snažte sa veľa hýbať, nemusí to byť práve maratón ale je dobré vždy a všade chodiť pešo a postupne zvyšovať tempo, mať pravidelnú stravu 5x denne (nie velké porcie ak ste sa prejedali o 1/3 menšie, alebo pred jedlom ovocie ak to nejde), a ak sa dá po 18 00 už nejesť a ak Vás prepadne hlad dajte si jablko
a netrápte sa smé ale zapojte do toho aj svojích manželov vo dvojici to ide lepšie, a ak nebodaj fajčíte tak rýchlo prestante VEľa šťastia a nevydávajte sa... pa....