Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

idem so sebou nieco robit-potrebujem len rady :)

Príspevok v téme: idem so sebou nieco robit-potrebujem len rady :)
odhodlana

Ahojte, chcela by som poprosit o radu tych, ktori sa skutocne vyznaju a vedie poradit.

Som dost silna, mam 172 cm a 103 kil. Lekarka mi odporucila schudnut na 69kil. Len neviem ako na to. Mam hlavne problem s velkym bruchom, hlavne v oblasti zaludka.

Sladkosti nejem, mozno tak raz za tyzden dostanem chut na nejaku tu tycinku, ale to je vsetko.

Je pravda ze nemam cas na pohyb. No rozhodla som sa to zmenit, len potrebujem akysi "navod". No vsak ako chudobna studentka nemam moc penazi na caste chodeie do fitiek :) to mozem tak 1 krat tyzdenne, ale privitam aj nejake alternativne rady-mimo fitka.

A ako na stravu? Viem ze dolezita je pravidelnost, ale neviem si to rozhodit, co mozem, co nemozem, a co s cim nekombinovat.

Dakujem za rady

sandynka

90 dnova dieta nieje to zdrave stravovanie 5x denne... v tejto diete sa je len 3x... nepripada mi to az take zdrave

odhodlana

inak ked si spomenula tu vlakninu... ovsene vlocky so susenymi hrozienkami, medom a mliekom na rano myslis ze dobra kombinacia?

odhodlana

ja som sa pokusala tu 90dnovu s maminou drzat... ale nevydrzala som to, pretoze mamina to robila podla receptov v knihe a ja niektore jedla z toho fakt nemozem :(

napriklad z dusenej zeleniny alebo ryb ma napina, nemozem to ani citit... uvidim, ale musim si to sama nastudovat a naucit sa varit aj zlozitejsie veci asi... len je to zlozitejsie bo byvam este s nasimi a ked sa vari tak pre styroch- a oni by take nejedli...

kupovat si domov nechcem nic, radsej chodim domov po schodoch (byvam na dvanastom), snazim sa chodit peso aj do mesta (byvam v Petrzalke), a to cvicenie chcem zacat co som sem predtym napisala...

kukuricka

a v case chudnutia, si musis doplnat chybajuce endorfiny z jedla......ako studentka na disco, alebo casto s kamartmi von, a tiez nezanedbavaj prave teraz svoj vyzor.(kadernicka nie je vyhadzovaie penazi)......to ta povzbudi a budes chciet este lespie vyzerat......

kukuricka

a este strasne vela vlakniny jedz...ovsenne vlocky, ovocie zelenina...jednak ta to zasyti, jednak to ma potrebne ziviny a tiez to aj v znacnom mnozstve z teba vyjde:)))))).a pi to ti zaplni zaludok, aj kavu aj caje, proste aby si oklamala zaludok, a na druhej strane si aj zrychlis metabolizmus....a este mne pomaha aj jablkovy ocot pred jedlom, psyllium,a zuvacky........a tes sa z kazdeho kila dole, kazde je uspech

kukuricka

ja napr. chudnem najlepsie, ked som cely den niecim zamestnana....vtedy nemyslim na obycajne mlsanie, lebo to nie je hlad, ale len oci ktore vidia dalsiu dobrotu.....tak nejake rady.....mozno by si mohla kupit taky stepper......byvaju aj vacsie aj mensie a na tom zacat pred telkou aspon 20 minut na zaiatok, ale to kazdy den.....ja cvicim na orbitreku vecer pri telke a poviem ti ned mas pocit ze necumis do tej telky len tak ale aj nieco efektivne robis.....pomaha aj to ked si povies, napr, vecer mas neskutocnu chut na chipsy...ale povies si ze si t das az ked sa rano zobudis, trebars aj o 6 rano.....a ked budes hlavne veceru obmedzovat alebo aj vynechavat, uvidis rychlo vysledky.......inak pri tvojej vahe pojdu kilecka rychlo dolu, teda aspon na zaciatku.......to ta bude motivovat , horsie to bude ked sa vaha zastavi...ale netreba koncit ale bojovat........ja by som ti odporucila 90 dnovku, pri nej aj s prehreskami to ide dolu, to mi ver......za mesiac budes mat najmenej 10 kilov dolu a podla mna aj viac.........len potom treba postupne prechadza na normalnu stravu.........a zase sa neprezierat, a ked sa podari tak dalsi den odlahcovaci.......sak clovek je len clovek:))))..aj studenkova to tak robi..........

peggy123

ten návrh sa mi pozdáva, veľmi pozdáva. ja som práve ten typ, čo rieši dopredu - že čo ak... a to je brzda v mnohých veciach, to viem. dobrú noc

odhodlana

no samozrejme ide hlavne o zdravie, nadvahu dost pocitujem pri dychani, napriklad ked rychlejsie idem tak sa dost zadycham a do ma dostalo najviac... tak som na tom este nebola :(

ale nebudem klamat ze o nieje aj koli postave, ale hlave z dovodu ze si tazko zhanam oblecenie... som este mlada a chcela by som sa aj pekne obliekat... moda je jedna z viacero veci ktora ma dokaze tesit, a ked vidim kolko peknych veci si nemozem dat na seba tak mi je to luto...

co sa tyka tych rad, mohli by sme si sem pisat nejake typy na nejake dobre zdrave ranajky, obedy a tak...:) ked je jedlo dobre a pestre tak je to o to lahsie :)

Alternativa

Mam navrh, Peggy : ani jedna nebudeme rozmyslat, co nam nase rozhodnutie ztazi. To casom zistime a budeme to vtedy riesit :o). Nemusime prekonavat same seba, len nieco zmenme a postupne budeme pridavat dalsie dobre zmeny - tak nejako nebolestivo. A budeme zit a tesit sa z malickosti. Lebo byt chuda a smutna, bez zivota a energie, tak to nemusim :o). Pekne snicky a drzme si palce :o)