Dobrý deň,
potrebujem poradit,už od 14 rokov trpím nepravidelnou menštruáciou,s časti som si to zavinila aj sama(anorexia) ale teraz po 4 rokoch keď som sa už ako tak dala doporiadku,mám s menštruáciou stále problémy,už ma nebaví stále chodiť na vyvolávačky po kt. síce menzes dostanem ale potom zase nie,brala som aj antikoncepciu ale máme v rodine krčové žili a kedže sa mi začali robiť prestala som ju brať.Teraz som však dostala tip,že by mi mohli pomôcť nejaké prírodné produkty.Neviete mi odporučiť niečo na tento problém?ďakujem
nepravidelná menštruácia a prírodné produkty
hej ale zase som pocula neviem ci je to nejak overene ze zeny kt. nemaju menstruaciu maju problemy s kostami-osteoporoza a pod. proste pre zdravy organizmus je menstruacia samozrejmost...tak niekde bude chyba...ale vsetky testy kt. mi robili boli dobre..tak vyskusam este toto a potom sa na to asi vykaslem...skusim pribrat tak 5 kilo este ak aj potom nedostanem tak neviem..
Aha, tak ked budes chciet mat deti nastavis si menzes, hoci aj liekmi a pojde to. Nepravidelna menstruacia nevylucuje moznost otehotnenia.
Ja seriozne uvazujem nad tym zit aj cely zivot bez menzesu ked vsetky vyvolavacie sposoby mi skodia a ked deti nechcem momentalne menzes je mi nanic. akurat sa kazdy mesdiac stresujem ci ho nemam pre PCO alebo ci nie som nedajboze tehotna. Zatial to bolo vzdy PCO:) tiez hladam prirodne produkty nech sa nestresujem ci nie som tehotn. Od tej injekcie si ma odradila, zase dalsi vyplod priemyslu co nam iba skodi. Drzimti palce s takym problemom, viem dobre o com to je:(
no mna z nej len vzdy asi tak 4 dni bolel sedaci sval a vyhodili sa mi vyrazky co je myslim dostatocny dovod ze je tam nechutne vela hormonov a preto to uz nechcem,chcem skusit nieco prirodne...ale keby sa jednalo o jedinu inekciu a potom sa mi to nastartuje tak idem do toho ale moje skusenosti su ine...
Otazka pre kiky: aj ja mam nepravidelnu menzes, ale kvoli nedostaktku progesteronu a zo vsetkych vyvolavacich tbl nmi bolo zle. Otazka pre kiky: Mozem sa ta spytat ci ta vyvolavacia injekcia nema vedlajsie ucinky?Uz ich nechcem zazit:/ Urcite su v nej nejake hormony, nesposobuje priberanie, depresie ani vypadavanie vlasov?Dakujem za odpoved:)
mne pomohlo Pre menstrual support - prirodny produkt da sa objednat na
www.calivita.sk
ja beriem gynex kvapky a sa mi upravila menstruacia a ma aj ine vyhody, mne to velmi pomohlo a je to prirodne:) vela zien si ho pochvaluje