Dobrý deň,
potrebujem poradit,už od 14 rokov trpím nepravidelnou menštruáciou,s časti som si to zavinila aj sama(anorexia) ale teraz po 4 rokoch keď som sa už ako tak dala doporiadku,mám s menštruáciou stále problémy,už ma nebaví stále chodiť na vyvolávačky po kt. síce menzes dostanem ale potom zase nie,brala som aj antikoncepciu ale máme v rodine krčové žili a kedže sa mi začali robiť prestala som ju brať.Teraz som však dostala tip,že by mi mohli pomôcť nejaké prírodné produkty.Neviete mi odporučiť niečo na tento problém?ďakujem
nepravidelná menštruácia a prírodné produkty
adulik a krv na onkomarkery ti nebrali?
hej vyhľadala som si na nete... a za skúšku nič nedám, aj som si to už objednala... v utorok mi to príde, hádam mi to pomôže... vieš mám podozrenie aj na štítnu žlazu, že má v tom prsty... a gynex je aj na to, tak som zvedavá, čo to spraví... lebo teraz dosť zažívam stresy, čo dosť nepriaznivo pôsobí na štítnu a potom následne určite aj na celý organizmus. Veľa nádejí vkladám do tých kvapiek.
ja mám trošku odlišný problém... mám pravidelnú menštruáciu.... síce nie učebnicovú, ale mám.... avšak v poslednom čase mi dlho doznieva výtokom, dokonca už aj skončí a zrazu veľké zrazeniny ako slivka zo mňa idú, i niekoľko kusov... Lekár mi povedal, že to nie je dobré a keď som nechcela brať hak, tak mi dal iné hormóny (Provera), ale dajako nechcem sa pchať hormónami... myslíte si, že by mi na toto pomohol gynex?
No 7 kvapiek 2x denne nalacno. Predtym 20-25x pretrepat. A ked budes brat tri tyzdne, nesmies zabudnut na tyzdnovu prestavku. Ale necakaj hned ze sa to upravi, mne to zabralo az po par mesiacoch. Ale na psychiku a PMS zabralo hned.
ja som sa bavila so svojou lekarkou a ta mi povedala,ze na chronicke problemy, treba takto ako som ti pisala. Ak by si mala nieco akutne, tak trikrat denne treba, ak uz budes mat menstruaciu pravidelnu ako chces a bude vsetko OK, tak potom si davaj len tak malicko,..ale davkuj tak ako som ti povedala, ja tak beriem uz 4 mesiace