Dobrý deň,
potrebujem poradit,už od 14 rokov trpím nepravidelnou menštruáciou,s časti som si to zavinila aj sama(anorexia) ale teraz po 4 rokoch keď som sa už ako tak dala doporiadku,mám s menštruáciou stále problémy,už ma nebaví stále chodiť na vyvolávačky po kt. síce menzes dostanem ale potom zase nie,brala som aj antikoncepciu ale máme v rodine krčové žili a kedže sa mi začali robiť prestala som ju brať.Teraz som však dostala tip,že by mi mohli pomôcť nejaké prírodné produkty.Neviete mi odporučiť niečo na tento problém?ďakujem
nepravidelná menštruácia a prírodné produkty
..a tak dookola kym ti nedojde flaska.. a je dobre zvysit prijem vody:)
nemusis, je to len vyzivovy doplnok, takze ti to neublizi. Len pozor na davkovanie. Davaj si 7 kvapiek dvakrat denne(ja si kvapkam do pohara do kuska vody) ale musis pretrepat flasku cca 20-25x poriadne. Budes brat tri tyzdne ale potom tyzden pauza. Nezabudaj na tu tyzdennu pauzu, je dolezita.
Zinok je dolezity pri spravnej funkcii pohlavnych organov, cize vsetkeho co suvisi aj s menstruaciou, takze je na mieste ho brat:))
tak mozes skusit jest zinok, kup si v lekarni, kazdy den 1 tbl.
no, mne to odporucila moja gynekologicka, ze by mi to mohlo pomoct, lebo synteticke hormony nesmiem.. V lekarni to nekupis, da sa to objednat cez net, ale maju aj predajne vo vacsich mestach
to mas od lekara na predpis alebo sa to da zohnat v lekarni? neviem kedy sa najblizsie dostanem na gyndu...mam nepravidelne od vysadenia HAK