Ahojte. Zakladám novú tému ohľadom depresie, panickej poruchy, agorafóbie, sociálnej fóbie a iných psychických porúch. Ako sa vaša choroba prejavuje, kedy ste navštívili lekára, aké užívate lieky a koľko, do akej miery je vaša liečba úspešná, či pracujete, alebo ste na invalidnom dôchodku. Ja trpím ťažkou depresiou, užívam 375 mg venlafaxinu, coaxil, 15 mg abilify a 450 mg Trittica. Môžem povedať, že táto kombinácie liekov mi veľmi pomáha a cítim sa takmer úplne zdravo.
Psychické poruchy
No neboj tak to budes urcite v pohode ked beries aj lieky.Len nezabudni nevsimaj si to na tuto mrchu sa neumiera .ahojko
Robko srdce mas urcite v poriadku ved si bol na vysetreni a nic ti nenasli.Ver mi to su vsetko nervy a co pises ze ti umrel otcim pred tvojimi ocami a uz si si dal sam odpoved na tvoj problem.Skus si dat zo zaciatku dake homeopatika napr.Persen forte to je na ukludnenie a ked ti nezaberu budes sa citit zle budes musiet ist za psychiatrom .Robko uzkost je potvora nepoddaj sa jej mas deti ,rodinu potrebuju ta nenechaj sa od nej zlozit ,to ta prejde len teraz sa to na teba zosypalo toho vela a potrebujes trocha klud.
ADKA PEKNE SA TO POCUVA VCERA SOM BOL NA INTERNOM VYSETRENI ROBYLI MI EKG VPORIATKU TESTY KRVY V PORIADKU TLAK SOM MAL 130 NA 80 TA K JA UZ NEVIEM DNES MA PICHA SRDCE ZASE NEVIEM CI TO JE STRES PRED 5 DNAMI MI ZOMREL OTCIM DAVAL SOM MU PRVU POMOC ALE AJ TAK ZOMREL KED PRISLI DOKTORY JA NEVIEM CI JE TO STRES ALEBO CO A ROBYM AJ DOST FYZICKY NAMAHAVU PRACU V KAMENOLOME MISLIS ZE SRDCE MAM V PORIADKU DAKUJEM TI ZE MA POCUVAS
Nie Robko neboj sa neni to nic vazne urcite si toho mal doteraz vela a ked sa organizmus vycerpa tak to niekde musi blbnut.Aj ja som to mala a aj mavam ,ale uz viem ze to je stres a ked sa nezlaknem tak to prejde aj ja mam 41 rok. a dve deti.Tak neboj to prejde.
Robo tomu sa hovori uzkost snaz sa to nevsimat ,lebo na to sa neumiera ,cim viac sa s tym budes zaoberat tym sa do toho budes viac upadat.A keby si to nedokazal,tak musis navstivit psychiatra .