Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hrozne ma svrbi a obcas aj pali vagina

simka214

to som teda veru este nepocula aby niekomu pri takomto probleme pomohla zmena sexualneho partnera. Praveze zmena sexualneho partnera prinasa so sebou taketo problemy

BeFree7

hlavne by sa v tomto obdobi mala zdrzat sexualneho zivota pretoze ten taketo problemy, priznaky dokaze mnohokrat len zhorsit. Tak ked nechce ist k lekarovi tak nech trpi. Co sa na to da povedat asi nic ine.

lorry22

Nie - nemýliš sa dôvodov prečo svrbí alebo páli môže byť viac. Raz to môže byť mykóza, inokedy môže byť na príčine strava. Možností je veľmi veľa. Ale je dobré to riešiť s lekárom :-)

Julia 35

Mne pomohla zmena sexualneho partnera, ktory mi velmi jemne a nezne nanasa do vaginy kvalitny olivovy olej. Tak po hodinke mi tiez nezne vysprchuje slabym prudom vody prijemne teplej vnutro vaginky. Musi byt odskrutkovana sprchova ruzica, nastavena teplota vody na cca 36 stupnov a musi iba jemnym prudom vytekat. Okrem toho, ze to velmi prijemne posobi..... az eroticky drazdu, pomaha mi to a svrbenie sa straca. Robili sme to 5x za den vikendu a mozem povedat, ze pomohlo. Celkom tri dni. Nesexovali sme, toto bolo velmi provokacne, ale mile damy, zdrzte sa za ten cas sexu. Potom, ked bolest, svrbenie a palenie ystupi si to vynahradite. Tolko moj nazor. Julka

petronelina

lenze nie vzdy svrbenie a palenie je znak mykozy, ci sa mylim? Sestra ma taketo problemy len ani za svet ist s tym na gyn.

zumzumbrekee

Repík alebo nechtík a aniónové vložky ale nie tie bežné z drogérie ale skús upravené od gentle-day.sk tie používam od kedy som bola extra náchylná na mykózy a zatiaľ som v pohode už vyše roka takže len tie viem doporučiť...Z

ViVi963

Veľmi účinný býva harmančekový čaj na močenie a anionove vložky prevenčne ale v stave núdze pán doktor ;)

Moireal

Ja este dodam, ze to svrbenie a pripadne palenie vie potlacit aj moringa oleifera. Bylina, ktora je protiplesnova aj antibakterialna. Je ucinna aj na zapal mocovych ciest. Je to drahsia zalezitost,ale lieci viacero problemov, staci si o tom precitat.
A aj tie anionove vlozky.
Ale toto odporucam len ako ulavu, ked este nieje zistena pricina symptomov.
Drzim palce. Tato pliaga je jedna z najhorsich veci lebo nenapadne nici zdravie a hlavne psychiku.

myšiak22

Ahojte, chcela by som Vám napísať moju skúsenosť... Pred týždňom ma hrozne začala svrbieť vagína... bolo to neznesiteľné nevedela som spať ani nič robiť... Tak som sadla za net.. dočítala sa niečo o canestene... hneď som išla do lekárne kúpila si tu tabletu aj mastičku za 10€.. Stále keď som si dala mastičku hrozne ma to svrbelo myslela som si, že to len zaberá dlhšie... no prišla som na to, že to nezabralo vôbec a to hrozné svrbenie som mala aj z tej mastičky... keď som to vysadila svrbelo to ale nie až tak ako s mastičkou...potom mi však už začal výtok.. niečo ako tvaroh... dostala som od kamošky radu, že sa mám stále keď to bude možné po malej potrebe poriadne vysprchovať horúcou vodou .. to bolo prvé čo mi pomohlo... svrbenie prešlo ... teda nemalo takú intenzitu... potom som si urobila kúpeľ v čaji z myšieho chvosta (bežne v lekárni) ... svrbenie bolo slabšie ale výtok pretrvával.. tak som si do pohára vody dala asi lyžicu octu a vatovým tampónom som si to poriadne \"vyčistila\" to bolo prvý krát po pár dňoch keď svrbenie úplne prešlo .. výtok pokračoval a začalo ma to jemne páliť... potom som skúsila ešte niečo urobila som si do pohára čaj z myšieho chvosta .. a to isté čo s octovou vodou.. stále po sprche som si to poriadne tamponom poťapkala... to bolo najúčinnejšie... a najviac mi to pomohlo a pre istotu aj keď už nemám sprievodné príznaky ešte si ten čaj aplikujem...