Hrozne ma svrbi a obcas aj pali vagina

hajaja

Pravdepodobne mas kvasinky. Okrem chemie (ktorej sa ja vyhybam) by Ti mohol pomoct cesnak zavedeny do posvy, alebo tiez velmi ucinny recept je niekolko kvapiek teatree oleja (etericky olej z australskeho cajovnika) na tampon a ten zaviest do posvy. V pripade ze problemy ustupia len kratkodobo, je tu aj moznost, ze mas mrle ludske.

veronika

konecne sa naslo aj par rozumnych ludi co to nechcu liecit sami, alebo sa boja ist k lekarovi :D som milo prekvapena :)
ja ked som mala kvasinkovu infekciu a taky husty tvarohovy vytok, tak som sa vyplachla zvnutra vodou a uz to tak nesvrbelo. myslim ze ten vytok ma na tom svrbel najviac. ale tak isto nie ze 5x denne. mne stacilo rano a cez den som bola ako-tak v pohode.

slnecnica

oukej vdaka:) momentalne mam pocit ze ak s tym nieco neurobim tak sa zblaznim.a v pondelok utekam hned ku gynekologicke:)

......

tiež som počula že canesten je na to dobrý, lenže táto časť tela je dosť hákliva možno by pomohol aj nejaký sedavý kúpel skús sa opýtať na niečo v lekárni

anjelika

veronika, ja som používala hygienické mydlo Betadine, je celkom dobré ale moc nevonia, problémy zmiznú tak do 4 dní

veronika

mne kedysi gynekologicka predpisala mast betadine. ale pocula som ze aj canesten je na mykozy dobry. nedavno som si ho kupila tiez.

slnecnica

a nevedeli by ste mi poradit daku dobru masticku ?? sla by som si ju kupit teraz hned aby som aspon mala aspon na vykend:)

......

môže to byť aj nový prášok na pranie ale radšej bežkaj k lekárovi,najskôr to môže byť ta kvasinková infekcia tak ako ti radila veronika