prosim vas, pomozte mi:(
uz je to piaty den co sa nemozem vyspat.. nikdy som taketo problemy nemala, len teraz po prazdninach ako zacala skola sa to vsetko zacalo.. idem si lahnut do postele, mam chut spat, moje telo je uz strasne unavene, ale mne sa neda zaspat.. telo je unavene, ale mysel a mozog pracuju na plne obratky a to ma nuti byt hore.. najhorsie je, ze mne sa k tomu pripleta aj busenie srdca a potom k tomu sa viaze aj problem, ze sa strhavam na to ako strasne busi a tazko sa mi dycha.. je to nieco strasne, fakt nikomu neprajem zazit a uz je to 5 den co sa to opakuje:( cez den sa nemozem preto sustredit, som strasne unavena, citim sa strasne slabo, hlava ma boli.. ale vecer sa to zopakuje, aj ked som velmi unavena, neda sa.. poradte mi, co mam robit alebo nejake volnodostupne lieky, ktore ked uzijem, tak sa mi naisto podari zaspat a nebude ma uz nic rozrusovat.. velmi prosiiim.. dakujem!!!
Nemozem spat
farmaceutka prosim ta ja som uzivala deprim takto rok dozadu,potom som chodila na terapie,ktore mi pomohli,lebo som trpela uzkostou,takze mi tabletky deprim teraz ostali a maju exp.dobu 01/2009,mozu sa este uzit tento mesiac? diky
Deprim je vytazok z lubovnika bodkovaneho, ale v nizkej davke. Ma antidepresivne ucinky, ale moze ovplyvnit ucinky inych liekov, napriklad antikoncepcie. Zvycajne zabera az po dlhsom uzivani. Na uzkost a nevyspatost velmi vplyv nema, to skor ine bylinky, napriklad medovka lekarska, chmel, mucenka (passiflora), levandula. Ten melatonin sa napriklad pouziva aj pri nespavosti sposobenej posunom casovych pasiem (pri dlhych letoch lietadlom). Z volnopredajnych je najucinnejsi. Ak by si chcela siahnut po lahuckej "syntetike", dostanes kupit Guajacuran tabletky, posobi proti uzkosti.
FARMACEUTKA, prepac, vlastne si napisala, ktory je najucinnejsi.. som si to nevsimla, dobre, dakujem..
ale ak mozem - mam na teba este jednu otazku - co si myslis o lieku DEPRIM?? na takyto problem nie je vhodny, pomaha?? dakujem..
farmaceutka a kebyze si z nich mam vybrat len jeden?? prosim ta, ty sa v tom vyznas, poradis mi, ktory je ten NAJ? ale nech to je nieco prirodne, ziadna chemia, ak by sa dalo.. dakujem!!
ja som si tiez myslela, ze to bude jedna noc.. a prisla druha to iste.. a tretia.. az piata.. to uz si asi aj sama vsugeruvavam, ze viem co ma caka, ale tak inak sa neda:( uz nevladzem fungovat!!
napriklad: Novo-Passit sirup, passedan kvapky, benosen, hypnosed, najucinnejsi z volnopredajnych je melatonin.
ShaulaThalit a ty to zvladas uz dva tyzdne?? ved to sa neda!! ja to mam 5. den a citim sa strasneee:( jemine, vsetko ma boli, na nic sa neviem sustredit, hlavne ta hlava, joj..
ty to nijako neriesis??
ved prave, ja viem, ze to ma suvis so stresom, ale cez den to vzdy nejako zvladnem, ale v noci sa to neda:( mna uz to ubija, ja som tak velmi unavena, hlava mi ide prasknut, telo ma boli, ale zaspat ani za svet!!:( este nejake rady nemate??
Ahoj, aj ja mam taky problem, uz skoro dva tyzdne, co som stale hore a mozno cez den chvilku pospim este...
Ale je to len zo stresu