ahojte.poradte mi aku kulmu si mam kupit ked si chcem robit take jemne vlnky-nechcem mat velmi kucerave vlasy len take jemne kucery.neviem ci vsetky kulmy robia rovnake vlny alebo niektore robia take jemne a ine zase take ze budem mat vlasy strasne kucerave.dakujem
Kulma na vlasy - aka?
Ahoj. V obchode nic neporadia, treba si prejst clanky, testy a diskusie na internete. Pozri si kulmy-a-susice-vlasov.heureka.sk , dodomacnosti.sk , tu je tiez pekny rozpis www.alza.sk
Osobne som toho nazoru ze cokolvek pod 20 € nema zmysel kupovat. A chces nieco lepsie, rozhodne rataj nad 50 €.
Ja som si pred nedávnom kúpila kulmu Remington Ci 95 Pearl. Keďže nemá kliešte, vytváranie vĺn si vyžaduje istú prax, ale vďaka kónickému tvaru sa dajú vlasy natočiť nielen do pevných kučier, ale aj do ležérnych vĺn. Celkom šikovnú recenziu nielen tejto kulmy si môžeš prečítať napríklad tu: www.testado.sk a za super cenu ju teraz pred Vianocami kúpiš tu: www.tpd.sk
Ja som si kúpila na hej.sk, tu som našla aj fajn zľavové kupóny do iných eshopov. www.kuponazlavy.sk alebo www.zlavobook.sk
Ahoj, ja mám túto. Remington Ci95 Pearl Som s ňou nesmierne spokojná a myslím, že vyhovuje aj tvojím požiadavkam :) Kúpila som ju cez alzu a teraz sú aj výborne zľavy /-odkaz odstránený-
ďakujem :) vypadá dobre, a aj za super cenu
Na male vlnky jedine takyto typ kulmy :) mam odskusane notino. sk/remington/stylers-pearl-wand-kulma-na-vlasy/
Ahojte, aké kulmy sa vam osvedčili? Chcela by som si robiť trošku menšie vlnky, nie úplne tie volné objemné. Ďakujem
Kulma na vlasy - got.by
Ahojte teraz majú veľké zľavy na Alze - velmi vela kupónov nájdete tu zlavovekody.sk
Ahoj, ja som kupila na mall.sk asi za 25€ a je uplne super, okrem toho som este ziskala aj zlavu cez www.akosizarobitpeniaze.sk