ahojte.poradte mi aku kulmu si mam kupit ked si chcem robit take jemne vlnky-nechcem mat velmi kucerave vlasy len take jemne kucery.neviem ci vsetky kulmy robia rovnake vlny alebo niektore robia take jemne a ine zase take ze budem mat vlasy strasne kucerave.dakujem
Kulma na vlasy - aka?
Odporúčam orava K-231 R je dostupná na hej.sk a ešte môžeš dostať zľavu na kuponyzdarma.sk
Odporúčam orava K-231 R je dostupná na hej.sk a ešte môžeš dostať zľavu na -odkaz odstránený-
Mám túto a som spokojná -odkaz odstránený-
Ahoj :) Ja mám doma orava K-231 R a je úžasná. Skús sa na ňu mrknúť. Je bezvadná ;)
Zdravím, moja priateľka má už pár týždňov tento -odkaz odstránený- a veľmi sa jej zapáčilo jej rýchle zahriatie a rozmery. Mna hlavne cena :D Jak ešte máte záujem tak určite tá stojí za porozmýšlanie. A tu ešte k nej taká malá zľavička .. -odkaz odstránený-
Ja mám kulmu od americkej značky a je suprová, len bola drahšia. Má však 8 nadstavcov, takže si človek vie určite vybrať a na také jemné vlny si dokážeš urobiť s dvoma najväčšími nadstavcami. Tu je na ňu recenzia: lifeinpicturesbylu.blogspot.sk
a ešte tu: lifeinpicturesbylu.blogspot.sk
kulma od remingtonu, aj na malicke vlny, aj zehlicku som objednavala z parfums online. zaruka kvality
Ja som si kúpila na hej.sk, tu som našla aj fajn zľavové kupoóny do iných eshopov. vasekupony.sk
Odpoveď na otázku aká kulma nájdeš na www.spotrebitelskytest.sk