Kulma na vlasy - aka?

tanicka6666

petka18 : na take jemne vlny odporucam bud jemne natocit zehlickou,alebo kulmou,s priemerom asi 3 centimetre.To je v podstate asi aj najhrubsia kulma,aku predavaju.s tensou kulmou dosiahnes vlnitejsie vlasy,preto si kup radsej tu hrubsiu. a podla mojho nazoru,ak si vlasy kulmujes raz za cas,staci aj uplne obycajna kulma,nemusi byt nejaka remingtonka,staci,ked bude mat ta kulma dostatocnu teplotu zahriatia aby zvlnila vlasy.

tanicka6666

ginny177 : take vlny dosiahnes,ked si nakulmujes vlasy odhora-dole kulmou s priemerom cca 2,5 cm. potom vlasy zlahka preceses a voskom alebo niecim podobnym prejdes pramene a hotovo..ale to zalezi aj od kvality vlasov,od dlzky vlasov a tak,ze ci taky efekt na obrazku dosiahnes..sice isto to nebude presne take ako to ma ta herecka,pretoze jej to robili profesionali..ale tak drzim palce:)..

Anička

najlepšia kulma je teplovzdušná hovoríme jej aj kulmofén. Peťka umyješ vlásky, opláchneš, utrieš do uteráka a dáš si tužidlo /teda klasika/. A potom si s tou kulmou fúkaš vlásy ako s fénom ale zároveň si to natáčaš a to si reguluješ koľko chceš ,malé vlnky ,alebo veľké. na internete na google máš kuliem koľko chceš. pá Anička.

bejbina

aj ja som počula že najkvalitnejšia je remington, a hneď po tejto značke je rowenta. Ale tomu tiež naznačujú aj ceny. Ja sa akurát chystám kúpiť si kulmy od rowenty, síce kučeravé vlasy mám, ale nie vždy stojí kučierka tak ako má a preto sa to bude snažiť doladiť takto...
ako už ginny177 písala, každý chce to čo nemá, no časom sa s tým treba zmieriť

mnamka257

co sa tyka fenov , zehliciek, kuliem atd. jednoznacne najlepsia je ROWENTA.maju vela tipov-poodla toho ake vlny chces mat

ginny177

Ja by som najradsej mala jemne vlnky od temena hlavy lenze nikdy sa mi to nepodarilo...nieco ako toto www.kevo.com a viem ze tato herecka ma prirodzene rovne vlasy alebo ak si spominate ta co hrala v elise z rivombrosy a viem ze tiez ma rovne vlasy.zase jedinou moznostou je trvala len moj problem bol v tom ze mam prilis huste vlasy takze mi nechceli spravit
ale vzdy plati pravidlo ze kazdy tuzi po tom co nema.niekto by dal za rovne vlasy vsetko ja rovne nemozem zniest :)

ekusik

baby ked chcete dosiahnut taký vysledok ako na fotkach smajliky, tak to len žehličkou na rovne vlasy - posielam video,aj hairstylisti to využívaju
www.youtube.com
alebo www.youtube.com