ahojte.poradte mi aku kulmu si mam kupit ked si chcem robit take jemne vlnky-nechcem mat velmi kucerave vlasy len take jemne kucery.neviem ci vsetky kulmy robia rovnake vlny alebo niektore robia take jemne a ine zase take ze budem mat vlasy strasne kucerave.dakujem
Kulma na vlasy - aka?
femme13
no ja si nejake take vyrabam a vsetci ked si ich urobim, povedia ako mi to pristane a ze aj ony chcu :DD
no a kupila som si obycajnu kulmu z tesca..podla mna je jedno aku mas kulmu ale co vies s nou urobit
Ahojky....neviete mi poradit aku kulmu si mam kuipt ked chcem mat nejake take wlny :
tak tento vysledok by som aj ja chcela dosiahnut ale netusim ako na to...ja ked si natocim mam skor taketo: assets.nydailynews.com
alebo i191.photobucket.com
www.obchodny-dom.sk si pzori zvacseny obrazok a uvidis priblizne tie velkosti, aspon aby si mala predstavu:)
klarika a aka je to kulma velka ci mala?
ja mam remington kulmu a je dobra prave na taketo vlnky..
alebo taketo - tv.popcrunch.com
i191.photobucket.com
cm1.theinsider.com
no proste zvrchu rovne a potom vlnky...a aby som mala taketo vlnky aku mi treba kulmu velku ci malu???
nechcem ich velmi kucerave chcem mat len take jemne pekne vlnky a take ze vlnite ich budem mat len od strednej dlzky vlasov ku koncom