Domácie liečenie

Príspevok v téme: Domácie liečenie
nelly15

Ahojte určite ma tu poznáte.Ak nie mám 15 výška 168cm a váha 64-70 kg.Váha sa dosť často pohybuje hore dolu mám teraz problémy s bulímiou bola som cca mesiac a niečo čistá a teraz sa to opať začalo a to ja nechcem.Takže som sa rozhodla písať sem jedálničky a váhu.

Váha dnes je 69,5 kg ! čo je hrozné, mám v sebe 5 tabletiek fenolaxu ale viem že to nič nevyrieši tak dúfam že na wc ani nepojdem.

Od zajtra chcem do svojho jedálnička naspať zaradiť zeleninku a ovocie.

Uvažujem aj o pridaní masa aj keď som už asi 5-7 mesiacov vegetarianka a maso som nejako v láske nikdy nemala.

Ešte len tolko teraz som sa začala prejedať kvoli priatelovi,teraz už ex priatelovi a chcem sa opať smiať zbaviť sa depresií a sebapoškodzovania !

viliamangelo

AHOJ,MAM sestru,podla vsetkeho ma anorexiu....je chuda na kost,vie ze je to zle,no nevie si pomoct.pritom stacilo malo,ma rodinu,stacilo zavolat,pribehol by som a pomohol.dufam,ze bude mat stastie a pomozeme jej.....

nelly15

ssia: ved uvidím,hlavne sa chce, zmestiť do sukne ktorú som mala v tretej triede...heh je 34/36 a moja mama ju má....

a tá chripka no ani nie ale terza som zachrípla a hlava ma bolí takže to bola nejaká predchrípka

dnes som si kúpila preháňací čaj lebo som nebola na wc už od 29.1. a som nafúknutá ako balón

nelly15

ahojte tak som opať po čase tu,teraz váha stojí,konečne mám menzes aj ked teda som znechutená xD váha mi stúpla na 66 ale tak vždy mávam o také 2 nikedy 3 kilá nahor

čo sa týka jedla musím znížiť dávky lebo už som velmi napapaná z toho som stále jem...

a mám aj fotky

img.enter4u.eu
img.enter4u.eu

ssia

nelly: podľa mňa pri tých 52kg budeš oveľa krajšia ako pri nejakých chabých 45kg:((( treba vedieť prestať:) a čo tá črevná chrípka? mala si ju? alebo ju ešte máš?

nelly15

omg,asi mám črevnú chrípku.už aj ja mňa to prišlo,iba zvracám...ach jaj

inak ako sa máte ? ste zdraví alebo aj na vás niečo lezie ?

nelly15

ssia: prave teraz som sa vážila a mám 64,4 tralalalala ide to teraz pekne...

určite ešte nemienim prestať ešte sa nedostanem do sukne =O

ale tak 52 kg si dávam ako hlavný ciel