Domácie liečenie

Príspevok v téme: Domácie liečenie
nelly15

Ahojte určite ma tu poznáte.Ak nie mám 15 výška 168cm a váha 64-70 kg.Váha sa dosť často pohybuje hore dolu mám teraz problémy s bulímiou bola som cca mesiac a niečo čistá a teraz sa to opať začalo a to ja nechcem.Takže som sa rozhodla písať sem jedálničky a váhu.

Váha dnes je 69,5 kg ! čo je hrozné, mám v sebe 5 tabletiek fenolaxu ale viem že to nič nevyrieši tak dúfam že na wc ani nepojdem.

Od zajtra chcem do svojho jedálnička naspať zaradiť zeleninku a ovocie.

Uvažujem aj o pridaní masa aj keď som už asi 5-7 mesiacov vegetarianka a maso som nejako v láske nikdy nemala.

Ešte len tolko teraz som sa začala prejedať kvoli priatelovi,teraz už ex priatelovi a chcem sa opať smiať zbaviť sa depresií a sebapoškodzovania !

ssia

nie neskúšala, ani vlastne neviem čo je to zač...vysvetlíš mi podstatu? je tam presne určené čo máš jesť? alebo je to tak voľne? všade sa to omieľa, ale nejak som voči tomu imúnna, ale keď už s tým aj ty začínaš...možno by som to skúsila. ale nie na 90 dní (zatiaľ) a do akej témy ešte chodíš okrem tejto?

nelly15

ssia:
inak skusala si 90-dňovku ? ja by som ju chcela skusit,aspon an 30 dní...vieš myslím si že kebyže sa riadim knih tak som z tohto hnusného sveta vonku lebo od vtedy co sa to babke stalo tak v tom všetkom opať lietam...berem lieky na spanie,raz nejem otom sa opať nažerem....

nelly15

mala srdcový infarkt,už jej je lepšie mama má teraz nohu v sadre včera sa šmykla na schodov,samá smola sa na mňa lepí no dnes som sa už držala a papala normálne.

nelly15

nakoniec som tu diety odpisala na plnej ciare ale nepribrala som babaka mala infarkt predo mnou bože nedokážem o tom písať ale viem že taku skusenost už nechcem mat

nelly15

inak ssia dnes začínam s mliečnou dietou,po menzese som pribrala necelé 3 kg a neišli dole gtakže som ich včera zajedla a dnes teraz neviem bud 68 alebo 69

nelly15

presne...uplne sedí ale velkosť 36 je jej velká...ona je moje thinspo lebo ako dieta bola tiež dosť tučná,aj teta ale teta je až velmi chudá...mnom

ssia

a koľko ti do nej ešte chýba? to máš potom dosť chudú mamu, koľko má rokov? však keď ty máš 16, tipujem, že aspoň okolo 35...a veľkosť 34/36??? to je tak chudá???

ssia

sorry, to nie kvôli tebe, to som chcela napísať že sukňu, nie sunku:DDDDD to som zase celá ja, tak rýchlo myslím, že ani nestíham písať:DDD