z jedneho dna na druhy sa mi vyhodil na hornej pere strasne velky herpes, a boli ma to aj...poradte, čo naň?
Herpes
Mne ked mam herpes vždy pomožu kvapky proti herpesu. Mám vyskušané všetko možné no tieto zaberajú vždy. kupujem ich na ozopa.sk
Kludne si precitaj tento clanok: refresher.sk
akupunktúrou zmizne -stačia 1-2 sedenia
Ahojte mam tiez problem je toto herpes zoster? Urobilo sa mi to na krku tvari aj na hrudi na nohach skrabe to a boli a pali boli ma s toho aj ucho a cele nohy jak bolest zuba :/ na tvari sa mi to uz hoji ale bolest trva stale
Ahojte, ja mám tiež momentálne herpes vyhodil sa mi v nedeľu ráno pretože som bola chorá. Moja metóda naň bola antibakterialna mastička od značky Avéne. Pamätám sa, že pred 4 rokmi sa mi tiež vyhodil a skúšala som domáce veci až som si ho rozniesla po celých ústach. Na druhý deň som šla do lekárne kde mi tá pani odporučila práve túto mastičku. Poviem vám do 2 dní som ani nevedela, že som niečo na ústach mala- Je pravda, že a stála do 20€, ale nikdy som nebanovala. Dnes som túto mastičku hľadala po celom meste všade bola vypredaná takže som si kúpila konopný olej. Je to vlastne ako keby vzorka stála ma do 3€ môj herpes bol naozaj v zlom stave a po dvoch potretiach týmto olejom mám na perách len malú chrastu nič viac. Takže moje odporúčania sú takéto :)
Mne veľmi pomáha zovirax duo, hneď ako začína mravčenie,tak si to natriem a funguje. Je drahší,to áno ale ja nedám dopustiť.
Herpes je nepríjemná vec máme ho v rodine tiež príčiny u mňa bývajú vyčerpanosť ,stres a strava musia byť všetky po kope, mne mastičky nikdy nepomohli kupoval som si ich v lekárni stará mama si to natierala niečím tiež vraví mi otec a kedže už ani on nežije neviem presne čo do toho dával on a stará mama no je to lieh a korene byliniek luhujú sa 2 mesiace ak si to včas natriete netreba žiadna filozofia
herpes sa nevytvorí jeho príznaky zistíte mravenčenie na perách určite to poznáte musí vám to vysušovať . Mnohým roztok zasielam už asi 3 roky samozrejme bezplatne a i doma rodine a kamarátom sú roky že sa mi už vôbec neobjaví.
v prvom rade treba liečiť príčinu vzniku herpesov, treba navštíviť imunológa ktorý spravý testy a navrhne vhodnú liečbu...ja som mávala herpesy minimálne 3 x do mesiaca, po ročnej leičbe imunorom sa mi herpes objaví tak 2 x do roka aj to len maličký...keď sa herpes vyrazí jediné čo pomáha je Herpík - alkoholový roztok s výťažkom z cesnaku( pozri www.herpik.sk tam sú všetky dôležité info)
ja mávam často herpesy teda Vám poviem vyskušala som všetko ale naj učinejšie su Ialugen plus su to naplaste ktore mam v chladničke a su napustene kremom odstrihnem podla herpesu na perách na noc prelepím a všetko cela chrasta ostane v naplasti su to náplaste na kožne popaleniny su super a daju sa aj kupit su velke a použivam ich aj v domácnosti na popaleniny alebo ked sa porežem dezinfikuju a hoja kožu po náplasti mám za dva dni po herpese treba vyskušat mala som aj antivirotika ale strašne ma z nich boleli nohy naplast je super