Moje prve kramy

Príspevok v téme: Moje prve kramy
zebyja

Ahojte :) No tak asi takto...o 2 mesiace mam 14 a prave vcera, na silvestra som "to" dostala. V utorok som si zbadala na nohavickach len tmavu skvrnu, som sa hned potesila ze to uz bude ono a pouzila som vreckovku ako vlozku. Ale cuduj sa svete :D do vecera ani flaka na nom. Tak som si myslela ze to nebude ono. Ale vcera rano som tiez zbadala drobne skvrnky, tak som zasa pouzila toaletny papier, no a zachvilu bol cely krvavy :D tak som pochopila ze to uz asi bude ono... cele poobede som prelezala s mensimi bolestami brucha... nic strasne... ale bola som stastna ze som uz zena :D dala som si vlozku(sama v izbe pod paplonom v posteli, lebo som sa bala ze na WC by suchotanie poculi) hrubu, na skole nam pred rokom tie rozdavali vzorky always... o desiatj som si dala dalsiu hrubu v lkupelni a naplno som pustila sprchu lebo som sa bala ze by to niekto pocul :D a pouzite a papieriky z nich idu von oknom (fakt nerada poskodzujem takto humusne zivotne prostredie ale inak sa neda)
na dneska mi zostali len tenke vlozky, a teraz mam predposlednu... tak neviem co bude potom... a mam zlu naladu lebo by som sa o tomto vsetkom najradsej niekomu vykecala... tak dufam ze aspon tymto sa mi ulavi
mam totiz len jednu kamosku ale tej som tvdila ze som to uz davno dostala takze ona neprichadza do uvahy...
poviete si: a co mama?
mamu nemam staromodnu, skor naopak, o sexe pod. sa s nou da v pohode po zabavat ale o tomto ...
pred par tyzdnami bola niekde v TV rec o kramoch, ja som uz jasne ze vedela co to je... ale sestra moja 1O rocna sa to mamy spytala, lebo nevedela... a mama odpovedala ze NEVIE :D .. takze je asi na tuto temu hakliva a nejdem ju s tym obtazovat poradim si sama... a ani by som nevedela ako jej to mam povedat... raz ale na to pride :P ktovie m,ozno este dneska alebo zajtra., alebo to uuz vie a hambi sa prehovorit :D
dakujem ze si si toto precitala, a potesi ma kazdy prispevok, od hocakej baby ci zeny...

karamellllka

No to je teda rada, ze cakat, su aj baby, ktore to dostanu v 17tich...By som si potom pozrela ako su plodne...Ja som dostala menzes v 11tich, a od 12tich som chodila na gyndu...Neviem co sa stresujete, gynekologicka vam nic take robit nebude, ved ani nemoze ked ste este panny..ale teda keby nemam v 15tich menzes, tak asi uz som davno v cakarni, to mi pride maximalne divne...a treba aj mysliet trocha na svoje zdravie, KAZDA Z VAS BY MALA IST PO PRVOM MENZESE NA GYNDU! nebudte prepnute...a nejak moc sa prezivate a sledujete, ja som vobec takto kramy neriesila, nasla som si fliacik na gatkach, tak som si dala nove a sla som s tymi spinavymi za maminou, ze mam kramy..a co sa stalo..
a zebyja - urcite na teba budu divne pozerat vsetci chlapi z rodiny, ano, lebo ich zeny, priatelky, mamy, dcery menzes nemaju, len ty jedina, omg...
a k tomu jake si prasa, ze to zahadzujes von oknom sa radsej ani nebudem vyjadrovat, zasluzis par facek...

nika12222222

no takže v ponelok budem mat 15 rokov a ešte som to nedostala mám asi vytok
1,5 roka nechcem idt ku gynekologičke velmi sa hanbim a bojjim čo mi bude robit a ja nechcem inekcju na urychlenie ja to chcem mat prirodzene pls poradte ...

Catali_na

No baby, to máte dobré...bože v 12 čakáte krámy??! máte čas... hh ja mám o 2 mesiace 15 a nemám nič :Dd som happy, že nemám starosti.. raz som si na nohavičkách našla červený fliačik a ja že reku to bude ono... na noc som si dala vložku a nič :DD takže stále čakám :DDD
dúfam, že to dostanem.. aj keby o rok o dva, lebo babatko chcem mať... no ale inak sa tým nezaoberám... som jediná z našej triedy, kto to ešte nemá.. a čo teraz?! :D

Nela41

m11 kde si sa tu docitala ze skoro vsetci to dostali v 11tich? Vobec to nemusis dostat tak skoro a neboj sa hned prvu hodinu nebudes krvacat nejak silno zacne to len par kvapkami a myslim si ze si to vsimnes skôr ako by doslo k trapasu :)

m11

no jak tu citam skoro vsetci to dostali v 11- ttich ja mam 11 ach jaj no ja sa to mame nebudem musiet povedat hamblivo ale mam strach ze v tedy bude v robote alebo tak alebo co ked to dostanem v skole??? boze to bude ale trapas a ako poznam nasu tiriedu tak sa to dlho neudrzi ako tajomstvo a radim ti zabal tie vlozky do nejakeho papiera a hod to do kosa ale nie von oknom co ked bude oco kosit??? alebo to niekto proste zbada dobre ti radim do papiera a do kosa :)

rrrrrrrrrr

ahojte ja som too este nedostala ale velmi sa toho bojim a kamoskami sme sa o tom rozpravali a jedna to uz ma vsetko som sa pytala ale ze ju to neboli tak neviem co a ako ale ked todostanem tak to poviem hned mame

Barča

Takže..Ja som krámy ešte nedostala..ale viac než 1 rok mávam bežde každodenne biele výtoky..poradde mi prosím kedy to tak dójde...mám 13 a moja spolužiačky..každá má už krámy len ja nie..Som a happy že nemám také problémi ale pri tom som aj smutná lebo mi to je luto a chcela by som zažiť ten pocit ked to príde..Potrebujem poradiť..

Najčítanejšie články