Ahojte :) No tak asi takto...o 2 mesiace mam 14 a prave vcera, na silvestra som "to" dostala. V utorok som si zbadala na nohavickach len tmavu skvrnu, som sa hned potesila ze to uz bude ono a pouzila som vreckovku ako vlozku. Ale cuduj sa svete :D do vecera ani flaka na nom. Tak som si myslela ze to nebude ono. Ale vcera rano som tiez zbadala drobne skvrnky, tak som zasa pouzila toaletny papier, no a zachvilu bol cely krvavy :D tak som pochopila ze to uz asi bude ono... cele poobede som prelezala s mensimi bolestami brucha... nic strasne... ale bola som stastna ze som uz zena :D dala som si vlozku(sama v izbe pod paplonom v posteli, lebo som sa bala ze na WC by suchotanie poculi) hrubu, na skole nam pred rokom tie rozdavali vzorky always... o desiatj som si dala dalsiu hrubu v lkupelni a naplno som pustila sprchu lebo som sa bala ze by to niekto pocul :D a pouzite a papieriky z nich idu von oknom (fakt nerada poskodzujem takto humusne zivotne prostredie ale inak sa neda)
na dneska mi zostali len tenke vlozky, a teraz mam predposlednu... tak neviem co bude potom... a mam zlu naladu lebo by som sa o tomto vsetkom najradsej niekomu vykecala... tak dufam ze aspon tymto sa mi ulavi
mam totiz len jednu kamosku ale tej som tvdila ze som to uz davno dostala takze ona neprichadza do uvahy...
poviete si: a co mama?
mamu nemam staromodnu, skor naopak, o sexe pod. sa s nou da v pohode po zabavat ale o tomto ...
pred par tyzdnami bola niekde v TV rec o kramoch, ja som uz jasne ze vedela co to je... ale sestra moja 1O rocna sa to mamy spytala, lebo nevedela... a mama odpovedala ze NEVIE :D .. takze je asi na tuto temu hakliva a nejdem ju s tym obtazovat poradim si sama... a ani by som nevedela ako jej to mam povedat... raz ale na to pride :P ktovie m,ozno este dneska alebo zajtra., alebo to uuz vie a hambi sa prehovorit :D
dakujem ze si si toto precitala, a potesi ma kazdy prispevok, od hocakej baby ci zeny...
Moje prve kramy
Ahojte baby! Tento týždeň idem mať 12 rokov ... A ešte som nedostala kramy :( Mám už výtok strášne dlho a minulý rok ma bolelo asi tak 3-4 dni pod bruškom ... A inač moja kamoška asi ide mať kramy lebo mi hovorila že už dlho ju boli pod bruškom .... Takže tak ... No ja som sa chcela spitat že či to nema spoločné že koľko vážim alebo tak nejak ... Ja som chudá a ako som už aj pred tým pisala že idem mať tento týždeň 12 rokov tak ja mam len 33 kg !! ... Tak prosíím napište mi na e-mail : ahusatko22@azet.sk
A ešte že Je mi to blbe rozpravať sa z mamou o kramoch kvoli tomu že ona mi o tom vôbec nepovedala ! A to idem mať 12 !! Tak pride mi to už blbé ... Tak plss napište mi na e-mail Ďakujéém ! :)
Ahojte baby ja som to uš mala je to v pohode, a vyem vam odpovedat
na každu otazku ak sa chcete niečo spitat napište my na nic na pokeci katka1020@azet.sk aj rpčku poradím aj ked tam nebudem možete my napisat ja vam potom odpišem
ale ved kramy patria ku zene :) nemusis sa za nic haaanbit. ja sa pamatam na svoje prve, ako som bola cikat a zrazu som kricala z WC ze mamiii ja mam daco hnede na gatkach a zo stiahnutymi gatami som vysla z wc a ze aha a bol tam aj ocko :D a vsetci sme to prezili :D mala som tusim 12. povedz to normalne mamke, ze mami dostala som prve kramy, a ona to normalne vezme :)
autorka, neboj sa zvyknes si! a vy ostatne sa nesmejte! ja som prve dostala v 12 a pri prvych som sa spravala dost podobne akurat s tym rozdielom ze mame som to povedala.
kriste pane asi odpadne, vyhadzovat vlozky - pouzite aj papieriky von oknom - com si z Lunika IX??? normalne to hod do kosa zabalit do toaletneho papiere a vyhodit. a neboj nikto doma neskolabuje ak ta bude pocut suchotat s vlozkami - zeby ja, trikrat to predychaj a chod normalne na vecko a daj si vlozku ziadne zatajovanie a neviem co.
Ja som dostala kramy posledny den na vytele, bolo to super:D vlastne som nevedela a vedela ze som ich dostala, dajak som t neriesila:) dala som si toaletny papier na gatky a slo sa domov, dajak ma nenapadlo zeby cestou som mohla viac krvacat, no prezila som to bez incidentu, mama to brala uuuuuplne v poho, len mi klamala- ze vraj budem kazdy mesiac trosku krvacat:D:D:D hahaha. krvacala som jak keby boli jatky:D daco hrozne, obcas som mala pocit ze vykrvacam uplne, normalne som zbledla:) mam 26 rokov a uz viem ako na ne:) ak krvacate vela tak vypite viac vody s citronovou stavou, vypijem aj tri pohare ale sakra dobre kysle a kramy sa upokoja:)
PS: kramy som dostala jeden den po 13tich narodeninach, ktore som vlastne oslavovala na tom vylete:)
ja si pamätám ako som všetko mojej mame povedala od úplneho začiatku bolesť brucha a ešte aj na teň deň keď som to dostala vedela to asi 5 minut po mne a uplne normalne to zobrala :)
cawte....:) ja som dostala kramy v stredu rano a booa som z toho uplne mimo...:) vobec som ich necakala...aj ked uz som ich fakt dlho cela lebo setky spoluziacky ich uz mali len ja ne....:( bola som z toho na nervy....:/ ale teraz som stastna a setkym ktore ich ece nemaju nech cakaju bo je to uzasny pocit ked ste uz vlastne zena mozte mat babetko.....:) hh :) cmaq
Ako s mammou ? : tak normalne to povec mame .. uz si je to povedala ?? a kolko mas r ?
Ja som dostala vcera prve kramy ale neviem ako to mam mame povedat. Som dost hanbliva. Prosim poradte. Dakujem