Ahojte,mam velky problem,mam 17 rokov a este stale som nemala chlapca,ked sa do mna niekto zamiloval hned som sa dala na ustup.teraz vsak hladam praveho a neviem kde ho najst...neporadite mi nieco?citim sa sama,ved pomaly 18 a este nepobozkana?!
ako nato?nemozem najst chlapca
uhlie: vies tomu sa hovori muzska galantnost a nastastie ju este nejaki muzi maju ;-). a mam pocit ze niektori dospeli sa spravaju horsie ako niektori teeneageri, a to nenarazam na nikoho z diskusie proste tak vidim dnesny svet. ach jaj jak pozeram tak dnesny svet je len o peniazoch a prava laska sa uz davno vytratila(alebo tu ani nikdy nebola?) . Je mi z toho uprimne zle. Mozno to bude zniet divne ale ja nechcem byt bohaty. Lebo ked si najdem partnerku tak budem vediet, ze neni so mnou kvoli mojim peniazom ale kvoli mne. A uprimne vam hovorim mne by to bolo absolutne jedno, ci moja priatelka je z bohatej alebo chudobnej rodiny. A nemusi byt ani nejak zvlastne vzdelana len tuzim aby bola inteligentna( podotykam inteligencia sa nerovna vzdelanie...) a aby mala skutocne dobre srdce. Lebo to su veci, ktore sa nedaju kupit za ziadne peniaze, to musi mat clovek v sebe ;-). Asi som velmi naivny ked chcem taku zenu najst v dnesnom svete, ale ja verim ze ju najdem. A si hovorte co chcete stale budem v to verit lebo je to jedina vec co mi ostava. Neverim ze sa vsetok dobro vytratilo z tohto sveta. Mozte hovorit ze som velmi naivny lebo som este mlady... nuz niektori teenegeari su na rozumovo vyspelejsej urovni ako poniektori dospeli ;-). Stastne a Vesele :-)
lindt,
to chces povedat, ze si zena nedokaze otvorit dvere na aute sama? To si viem predstavit len vtedy, ked je zena tehotna, alebo ma zdravotne problemy. Inak nerozumiem tomu, preco by jej mal niekto otvarat dvere. Mne tiez nikto neotvara dvere , ked vystupujem z auta.
vsetko uhlie, vlastne ty chces mat vztah? inac nikto nehovori o vyhadzovani penazi, len ty..pozornost sa da ukazat verbalne, aalebo ze jej otvoris dvere na aute atd.
lindt,
ano a veci s tym suvisiace. Chod domacnosti, praca, nejaka zabava. Proste ziadne zbytocne vyhadzovanie penazi. Co sa ti zda na to divne?
uhlie
precitaj si poslednu vetu mojho prispevku urceneho tebe
prakticky vyznam? potom jediny prakticky vyznam partnerstva je plodenie potomkov a udrzanie rodu, nie?
lindt,
ak chcu pozornost a nema to nejaky prakticky vyznam, tak su to zase len deti.
lindt,
nebud smiesna. Keby sa malo za pracu odmenovat podla nejakej hodnoty tak by zeny futbalistky, ktorym na zapas nepride nikto, dostavali rovnako, ako muzi futbalisti, ktori vypredaju 50000 stadion. AKu ma praca hodnotu neurcuju zeny, ani muzi, ale manazment podniku, ktory urcuje mzdy.
uhlie, kto hovori ze zeny potrebuju sperky, kvety? my chceme len vasu pozornost, ci uz verbalnu, skutkovu a kvet moze byt aj odthnuty zo zahrady.
...pokiaľ ide o všetky aspekty mzdy vyplácanej mužom a ženám za rovnakú prácu, prípadne za prácu rovnakej hodnoty. V celom hospodárstve EÚ zarábajú ženy v priemere o 17,4 percenta menej ako muži.
www.naseplaty.sk
cize za pracu rovnakej hodnoty uhlie.
karioll-no vidis, tak asi take vekove rozdiely celkom normalne nebudu.