Potrebujem tip na dobrý šampón. Mám dlhé jemné vlasy, nemám lupiny. Chcem tip na dobrú, kvalitnú vlasovú kozmetiku, nechcem šampón z drogérky (Head and sholders, Vella, Garnier, Frukties, Nivea...), nechcem ani Avon, Oriflame, Zepter. Keby to bola prírodná kozmetika, tak by to bolo super, ale nemusí byť.
Ďakujem.
Kvalitný šampón na vlasy
cawko....vedeli by ste mi poradit nejaky sampon....mam stredne dlhe vlasy nemam lupiny..ale chcem nejaky sampon ktrory by neobsahoval vela chemikalie...a chcela by som nejaku prirodnu kozmetiku..dik :D
ja som mala problemy s vlasmi, take suchucke, nic moc, poradili mi v lekarni vitaminy a jednoznacne sampon Panthenol, ja pouzivam aj telove mlieko, hlavne ked je silne slnko a po slneni, je fakt dobry, aj sampon, a aj mlieko
Ahojte,poradte mi neaky dobry sampon a kondicioner na farbene a lamave vlasy.Najlepsie by bodlo nieco prirodne.Diky Silvia
:) dakujem,napisem potom ako to dopadlo :)
chcem skúsiť tú kúru aby boli viac poslušné tie vlásky. určite dám vedieť
no Bubina, prajem veľa zdaru pri výbere a dúfam že budeš spokojná rovnako ako ja :)
katusaa,ja chcem tiez vyskusat sampon alverde,a po tvojom prispevku si kupim asi ten citron/marhula,lebo mam jemne vlasy ktore dost rychlo mastneju a ty pises ze je perfektny a este aj na 3 den mas vlasy super. idem zajtra do dm :)
ahoj,
ja mám dlhšie, jemné, občas suché vlasy a veľmi dobre mi sadol alverde šampón citrón/marhuľa+kondicionér. a idem si ešte kúpiť tú kúru aloe/ibištek. nabudúce chcem vyskúšať aj ten šampón oliva/hena. chválim alverde, lebo vlasy mám nádhérné, lesklé ako nikdy a hlavne na 3.deň po umytí nemám vôbec mastné korienky, čo som po iných šampónoch mala už po 1,5 dni. takže mne sadol na 100%:D