Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kvalitný šampón na vlasy

Príspevok v téme: Kvalitný šampón na vlasy
Mimi323

Potrebujem tip na dobrý šampón. Mám dlhé jemné vlasy, nemám lupiny. Chcem tip na dobrú, kvalitnú vlasovú kozmetiku, nechcem šampón z drogérky (Head and sholders, Vella, Garnier, Frukties, Nivea...), nechcem ani Avon, Oriflame, Zepter. Keby to bola prírodná kozmetika, tak by to bolo super, ale nemusí byť.
Ďakujem.

aeshly

andromacha... súhlasíim, vyskúšala som šamp. doliva a veľmi mi vysušoval vlasy. tiež som poskúšala aj kadejaké z lekárne a nič moc. ani šammpóny značky dixi, čo tu na fóre tak vychvaľujú mi nezabrali.

majviac sa mi osvedčili šampóny gliss kur, ešte aj od l´oréal môžu byť. a len nedávno som objavila skvelú movinku - masku a krémik od matrixu, tie fialové, chránia, vyživujú a dodávajú vlasom lesk.

no je pravda, že ani ten najdrahší šampón či maska nemusia zabrať ak nemáte to vhodné na váš typ vlasov, tak to rozhoduje.

andromacha

Zdravim!
Alverde mozem odporucat... vyskusala som asi milion samponov a tento sa mi osvecil. Mam tiez dlhe jemnejsie vlasy. Pouzivam henu s olivou a balzam tiez taky... niekto tu pisal ze nepeni.... to som prekvapena, lebo ja mam taku penu na hlave, ze mozem behat po dome aj tak mi nespadne ani bublinka :)
Preplachnem octovou vodou a je to.... Ale nezabudajte, Alverde, Doliva a podobne prirodne sampony vysusuju vlasy, tak preto si pravidelne pred spanim alebo ked su vlasky vlhke vtieram oleje. Ako komu pasuje... mne nesadol kokosovy tak pouzivam panensky olivovy... ale len troska :)

kiki na

mimi, ja ti odporúčam laverde brezovo šalviový... mam aj šampón a balzam.... vlasy mi držia nemastné až 3 dni .... a normálne iba 1,5 dňa.... myslím že to bude tým že je na cistlivú pokožku hlavy, teda je k nej šetrnejší , takže sa pokožka nepotrebuje premastňovať.....

aeshly

matrix či l´oréal proffessionel, ale o šampón ani tak nejde ako mi to poradila kaderníčka, dôležitejšia je maska či neoplachová kúra.

Lucinka33

Ahojte, dnes sa mi nahodou podarilo kupit prirodny sampon Urtekram. Otvorili novy bio obchod v NR :) Kupila som si s aloe vera a som velmi rada, lebo som ho uz dlho zhanala. Ked si s nim umyjem viackrat vlasy, dam vediet, aky je.

kitty.cy

jednoznacne kadernicke kolekcie - Loreal Kerastene, Swarzkop, John Frida...dobru skusenost mam vsak aj so samponmi pre babatka:)a VICHY na objem vlasov.