Kvalitný šampón na vlasy

Príspevok v téme: Kvalitný šampón na vlasy
Mimi323

Potrebujem tip na dobrý šampón. Mám dlhé jemné vlasy, nemám lupiny. Chcem tip na dobrú, kvalitnú vlasovú kozmetiku, nechcem šampón z drogérky (Head and sholders, Vella, Garnier, Frukties, Nivea...), nechcem ani Avon, Oriflame, Zepter. Keby to bola prírodná kozmetika, tak by to bolo super, ale nemusí byť.
Ďakujem.

kiki

Mimi tvoja kamoska sa aktivne zaobera davanim kozmetiky a liekov na rozbor? Lebo myslim ze som uz niekde od teba podobny prispevok citala a tykal sa revalidu. Este co dala kamoska na rozbor? Ja len ze akosi ti vooobec neverim!

lulina21

Momentálne použíam dixi žihlavový a budem ho používať až do leta nech sa mi vlásky zregenerujú a rýchlejšie narastú,nanesiem loreál elseve žltý s ceramidmi a vlasy mám pekné dlhé,lesklé,
raz za čas si spravím kúru z oloivového oleja alebo hocijakú kúru z dm,žltá schauma kúra nije zlá,treba skúšať..

Mimi323

No tak celkom dobre ste sa tu rozpísali, dlhšie som tu nebola, bola som na chate a náhodou som tam spoznala aj kočku, čo robí vo firme s prírodnými šampónmi a vlasovou kozmetikou, takže ich vyskúšam a dám vedieť.
Loreal (elseve)šampón aj balzam som dostala na vianoce, raz som si s ním umyla vlasy a mala som chrasty po hlave, takže ho darujem kamoške (ak ho bude chcieť).
Kloranu neverím, je to predražené a neúčinné. Mala som tabletky na vlasy, vôbec nepomohli, navyše kamoška ich dávala niekde na rozbor a zistilo sa, že obsahujú len málo z toho čo je napísané v zložení, obsahujú oveľa manej účinných látok.
Ďakujem všetkým za tipy.

sonka

mia90... capiln účinkuje hl. na vlasové korienky, používa sa proti vypadávaniu vlasov, ale aj na urýchlenie ich rastu.

bambulka1278

loreal - zlty s olejom ... neuveritelny lesk doda vlasom! ja som s nim nadmieru spokojna a aj moja sestra - mame suchsie vlasy, dlhe, huste (ona)