Kvalitný šampón na vlasy

Príspevok v téme: Kvalitný šampón na vlasy
Mimi323

Potrebujem tip na dobrý šampón. Mám dlhé jemné vlasy, nemám lupiny. Chcem tip na dobrú, kvalitnú vlasovú kozmetiku, nechcem šampón z drogérky (Head and sholders, Vella, Garnier, Frukties, Nivea...), nechcem ani Avon, Oriflame, Zepter. Keby to bola prírodná kozmetika, tak by to bolo super, ale nemusí byť.
Ďakujem.

sonka

Loreal ruzovy je tiež dobrý, používala som niekedy aj o gliss kur, ael teraz keď som vyśkúšala tie šapmňony z lekárne, tak gliss kur nič moc oproti nim, ale l´oréal je ešte fajn.

sunie

ja taketo obycajne sampony (zihlava, breza) vobec nemozem pouzivat, vlasy mam po nich uplne hrozne uz len na dotyk. ale mamka pouziva zihlavovy a je spokojna.

panika

pred par dnami som sa ocitla v debate o samponoch-na jej zaklade som tiez nakupila klasicke DM (de miclen)sampony...mala flaska za 18 Sk.Pol litrovy Dixie(brezovy alebo zihlavovy )stoji v coop jednote 44 sk.Doteraz sme pouzivali drahe sampony, ale idem to skusit so starou(rokmi overenou) klasikou..len sa bojim, ze uz nic nie je take, ako kedysi

sunie

V DM maju aj lacnejsiu variantu prirodnej kozmetiky vola sa to tusim Alverde. Osobne pouzivam tiez Loreal ruzovy a modry.

platan

...uz asi 3roky pouzivam sampony rady KLORANE...dostat kupit v lekarnach...poradila mi to moja kadernicka, mam jemne vlasy, ktore sa mi velmi rychlo mastli a nedali sa upravit...striedavo poivam sampon s myrthou(mastne vlasy), chininom(proti vypadaveniu) alebo s granatovym jablkom(na farbene vlasy)

lizanka

v DM-ke maju prirodnu kozmetiku Lavera a ine mnohe, ale neskusala som, lebo tomu z
odpoveda aj cena :( ja osobne som dlho pouzivala H&S, ale zacala som pouzivat obyc. zihlavovy Dixie a je super. mam kvalitne, celkom huste, ale zase velmi rychlo mastiace sa vlasy.