Potrebujem tip na dobrý šampón. Mám dlhé jemné vlasy, nemám lupiny. Chcem tip na dobrú, kvalitnú vlasovú kozmetiku, nechcem šampón z drogérky (Head and sholders, Vella, Garnier, Frukties, Nivea...), nechcem ani Avon, Oriflame, Zepter. Keby to bola prírodná kozmetika, tak by to bolo super, ale nemusí byť.
Ďakujem.
Kvalitný šampón na vlasy
andromacha... ak ten hnedý šamp. môže vysušuvaˇ)t vlasy, tak asi nie je práve najlepší, čo? ja neviem, proste mne sa neosvedčil a čo ja viem? chémia nechémia, skúšala som prírodné z lekárne i z grogérky a vôbec mi nepomáhali. z kader. salónu, napr. matrix je super, ale na to nemám, aby som si ho pravidelne kupovala, tak si musím vystačiť zo šampónmi z drogérky.
a ako som už písala, dôležitejšia je maska ako šamp´ňon, preto použ. 1 x do týžd. fial. od matrixu a mám už aj krémik, čo sa neoplachuje. takže asi tak.
a k tomu Syossu, ja s nim vobec nie som spokojna a cela rodina ho nejak odmieta, rychlo mastil vlasy a ziaden lesk
Ahoj Mimi a od Genery si neskusala sampon? Ja momentalne pouzivam sampon + balsam s vytazkami z bavlny a je vazne super, som spokojna
aeshly, mozno to bude tym, ze hnedy sampon je ozaj lahky, na pocudovanie ma v sebe minimum chemie teda neurobi ti s vlasmi to, co silikonove bomby a moze trocha vysusovat. dopnala som ho alverde balzamom a bola som s nim velmi spokojna
mimi, som rada že ti vyhovuje:) to máš za to, že ty si mi poradila hennu:) od vtedy ako hennujem uz nemám také problémy s končekami:)
a ten brezovo šalviový šampón je veľmi príjemný +krásne, prírodne vonia:) ja som si akurát o5 umyla vlasy a som o5 taká spokojná:)
od gliss kur som nemala všetky ešte, ale tak ten pre hnedé vlasy sa mi teda vôbec neosvedčil.
no každému sedí niečo iné, tak nech si volí každý taký šampón, aký je preň najlepší.
Glisskur som pouzivala asi 4 roky, samozrejme s roznymi obmenami radov. Fakt som mala od nich asi vsetky pripravky. Nie vsetky ale sadnu...
no kazdopadne moje vlasy po takej dlhej dobe zacali odmietat chemicke sampony, tak som rozdala moju gliskur vybavu a teraz pouzivam len bylinkove. Kvalita sa vyrazne zlepsila.
Ak ti vyhovuje chemia, tak odporucam gliss kur (vyborne a nezatazujuce vlasy su dve rady na blond alebo na hnede vlasy, viem, ze nic moc, ale ozaj su prijemne)
Ak si nechces nicit vlasy chemiou, tak skus to alverde, za tu cenu ti pokus stoji, ale prizvukujem, nezabudni doplnat starostlivost o olejcek :)
moja zakladna vybava je sampon balzam olej
prajem vela zdaru!
Ahoj, mám len šampón a kondicionér, ten na regeneráciu vlasov.