Zápal dasien a aj krvácanie

Príspevok v téme: Zápal dasien a aj krvácanie
mia90

nedávno mi zubar povedal ze mam zápal dasien a ze mi krvacaju.krvacaju mi asi tak od prvej triedy,a nikdy som vazne problemy nemala s nimi, ani so zubami,obcas nejaky kaz.poslal ma aj na nejaku dentisticku prehliadku,tam ma mali ucit ako si umyvat zuby a neviem co.ale nesla som tam a chcem zmenit aj zubara, lebo s nim nie som spokojna,a pocula som to aj od viacerych ludi.ale chcela by som sa spytat, viete mi poradit nejaku dobru pastu na to krvacanie a mozno aj nejaku kefku?dakujem

bella_23

Ahojte, mozni si este niekto najde.... ja som mala dlhodobý problém s krvácajúcimi dasnami. Uz ako dieta si pamatam, ze sa nie a nie z toho dostat:-(, i ked zubky mam v najlepsom poriadku. Nahodne som sa dostala k Foreverliving produktom, ktore nam velmi pomohli. v tejto rade existuje zubna pasta, ktora mi dasna vyliecila, dokonca aj citlive zuby sposobene neodbornym cistenim v zubnej ambulancii. Kto chce vyskusat mrknite si www.foreverliving.sk. Nechcem Vam tu nic propagovat, produkty su drahsie ako by mohli byt a vyskusala som aj lacnejsi variant LR firmy. Zubna pasta vyzera, ze ma rovnake zlozenie, ale foreveru sa nevyrovna. Ale ak by mal niekto zaujem rada mu poskytnem na tieto vyrobky zlavu 30%, cize moj nakup. My sme tam uz nakupili toho viac, liecili sme s tymito výrobkami aj alergiu a fakt USPESNE :-)

tomas_ba

Ja som skúsil prípravky OraMD Original a OraMD Extra Strenght, mal som úbytok ďasna a pomohlo. Prípravky sú určené pre boľavé ďasna, choroba ďasien, ústup ďasna, citlivé ďasna, opuch ďasna, krvácanie ďasna, červené ďasna, zapáchajúci dych a iné. Prírodné zloženie bez alkoholu a fluoridu :) Spokojnosť nadovšetko. Seriózne jednanie. Tu je adresa www.oramd.sk alebo názov firmy Vis Natura s.r.o., môžem len doporučiť. Tomáš

tomas_ba

Ja som skúsil prípravky OraMD Original a OraMD Extra Strenght, mal som úbytok ďasna a pomohlo. Prípravky sú určené pre boľavé ďasna, choroba ďasien, ústup ďasna, citlivé ďasna, opuch ďasna, krvácanie ďasna, červené ďasna, zapáchajúci dych a iné. Prírodné zloženie bez alkoholu a fluoridu :) Spokojnosť nadovšetko. Seriózne jednanie. Tu je adresa www.oramd.sk alebo názov firmy Vis Natura s.r.o., môžem len doporučiť. Tomáš

tina15

Ahoj mala som presne ten istý problém ako máš ty.Dr.my stále hovoril,že proste sa to stáva bakterie a že vraj potom sú dasná citlivé a krvacajú.Tento Dr.mal dovolenku tak som išla za iným a povedala som mu čo mám za problém že mám strašné bolesti ako keby ta bolelo 10 zubov naraz. A na koniec mi povedal diagnóza bola jasná začinajúca paradentóza zlakla som sa ved som ešte mladá a čo dalej hned ma poslal na dentálnu hygienu.A vieš ty čo? Moc mi to pomohlo vyčistila mi to dala mi špeciálnu kefku pastu a všetky tie veci.Takže chod na dentálnu hygienu alebo sa spýtaj tvojho zubára či to je o.k že máš tak krásne zapalené dasná.Ale ja by som išla rozhodne na tú dent.hygienu nech sa ti aspon na t pozrie daj potom vedieť to som velmi zvedavá.

nezmar007

Dávaj mu preventívne vitamín C. Lacný a čistý (bez škodlivých prídavných látok) kúpiš v DM drogérii. 100 gramov za 2 eura. Taká modrá krabička. V nej je biely prášok, vitamín C. Môžeš mu z neho robiť cistronádu. C-čko je kyslé ako kyselina citrónova. Tak 3-5 gramov denne na úvod. TO je pol až 1 kávová zarovnaná lyžička denne. Spokojne môžeš aj viac.

nezmar007

Antibiotiká oslabujú organizmus, otravujú ho. ATB nie sú riešenie, síce chvíľu zabíjajú baktérie, ale tie sú o chvíľu odolné voči ATB a množia sa ďalej. Jediný komu potom ubližujú ATB je človek. Je to spravodlivé, baktérie za nič nemôžu. Všeobecne možno povedať če baktérie sa množia tam kde je silne oslabený organizmus. Zdravý človek je odolný voči akýmkoľvek bacilom. Ak manželovi opuchli ďasná, možno ich má niečím otrávené. Nedostatok výživy, napríklad nedostatok C-čka, by sa prejavil aj inde. Má alebo mal manžel amalgámové plomby v zuboch?