Co je najlepsie jest na veceru?

leila

takze mozem si dat kludne nejaky celozrnny chlebik, alebo ten polysterenovy a karicka ligt? k tomu nejaku rajcinku.

chuchuchu

no vidíš,že to sa nepríberá z toho ovocia ale z tých hrúzactiev,čo celý deň žerete,tak to neválajte na ovocie

chuchuchu

a to neni pravda,že z ovocia na večeru sa priberá... ja to tak jem už pol roka a schudla so tak 15kg...tak sa tu nerobte mudri

jannka

...čo na večeru- hoc čo, jem načo mám chuť, žijem len raz, treba mať z jedla pôžitok, ale zas to nepreháňam, pretože slaninu, klobásu a podobné jedlá nejem, som vegetarian

rachabb

jaj, s tym ovocim ste ma nepotesili, ale dobre, skusim ho jest na desiatu miesto na veceru.. Ale nepribera sa viac z celozrneho peciva ako z jablka napr.? Ved to je pecivo:)

[zruseny8]

no vecera by mala byt lahka, cize do takej siestej hodiny by som odporucala.
ziadne ovocie!!! ovocie to su same cukry,to je najlepsie papat do 12:00. a k tej veceri: nejaka mala porcia, ryza a kuracie maso so zeleninkou, alebo nejake syrove produkty a taak. najlepsie by bolo, keby to bolo nieco varene (kuracina).
chudnut neznamena nic nejest, ale obmedzit jedlo(co je velky rozdiel) a jest 5x do dna v mensich davkach!!
cize MENEJ A CASTEJSIE, ako vela naraz sa najest