zdravim, tymto prispevkom sa vas chcem spytat, co by ste mi poradili jest vecer ked chcem schudnut.
Dakujem
Co je najlepsie jest na veceru?
takze mozem si dat kludne nejaky celozrnny chlebik, alebo ten polysterenovy a karicka ligt? k tomu nejaku rajcinku.
ano polystyrenik je to naj co len moze byt..a k tomu litre light koly..zboho zlcnik
no vidíš,že to sa nepríberá z toho ovocia ale z tých hrúzactiev,čo celý deň žerete,tak to neválajte na ovocie
ano ked si das na veceru ovocie a cely den sa napchavas iba polystyrenom tak nepriberies
a to neni pravda,že z ovocia na večeru sa priberá... ja to tak jem už pol roka a schudla so tak 15kg...tak sa tu nerobte mudri
...čo na večeru- hoc čo, jem načo mám chuť, žijem len raz, treba mať z jedla pôžitok, ale zas to nepreháňam, pretože slaninu, klobásu a podobné jedlá nejem, som vegetarian
jaj, s tym ovocim ste ma nepotesili, ale dobre, skusim ho jest na desiatu miesto na veceru.. Ale nepribera sa viac z celozrneho peciva ako z jablka napr.? Ved to je pecivo:)
no vecera by mala byt lahka, cize do takej siestej hodiny by som odporucala.
ziadne ovocie!!! ovocie to su same cukry,to je najlepsie papat do 12:00. a k tej veceri: nejaka mala porcia, ryza a kuracie maso so zeleninkou, alebo nejake syrove produkty a taak. najlepsie by bolo, keby to bolo nieco varene (kuracina).
chudnut neznamena nic nejest, ale obmedzit jedlo(co je velky rozdiel) a jest 5x do dna v mensich davkach!!
cize MENEJ A CASTEJSIE, ako vela naraz sa najest
ze ho jedzte s jogurtom a knackbrotom :D :D to z toho plynie :D
takze co z toho plynie? :)