zdravim, tymto prispevkom sa vas chcem spytat, co by ste mi poradili jest vecer ked chcem schudnut.
Dakujem
Co je najlepsie jest na veceru?
...ja osobne mam problem v tom, ze som na sklonku minuleho roku prekrocila 41-tku a za posledny rok som pribrala 4kg aj napriek tomu, ze viacej cvicim a snazim sa o vyvazenu stravu...Ked som sa chcela poradit s obvodnou lekarkou - odbila ma, ze som v prechode a ze este priberiem viac a mam to zobrat na vedomie...nuz povzbudive to nebolo...Niekedy mam pocit, ze najlepsie bude vobec nic nejst, ale viem, ze to nikam nevedie...vie niekdo poradit???
ach tie preklepy...
hmm, podľa mňa je ovocná večera výborná voľba, keď som chudla mi to úplne vyhovovalo (alebo som jedla zeleninivý šalát s dresingom, príp. s masom alebo grécky), bielkoviny + zeleninka tiež, ja si trebárs dám aj kus celozrnéého pečiva ale ja už chudnúť nepotrebujem. Rozhodne však nepriberám. Ak niekomu chutí ovocie večer, nech si ho dá na večeru a keď mal dostatok sacharidov cez deň, nech zvolí bielkoviny.Ale nie som dietologička:-)
...dakujem...kedze pracujem zvycajne od 6:00 do 14:00 so stravovanim - hlavne firemnym kaloricky bohatym obedom - je to niekedy problem...v lete som si nosila salaty, kolegyni som bola na smiech...ona totiz neje nic...teraz s nim idem do jedalne a je to OK...napriek tomu nemozem zhodit ani pravidelnom cviceni...
inak čo som čítala knižku tak je najlepšie maváť takýto jedálniček:
R:nejaké sacharidy
D:ovocie/zelenina
O:zelenina a sacharidy
D:ovocie zelenina
V:bielkoviny
Neviem čo je na tom pravda ja osobne sa riadim podla mojej chute..=D
ahoj nelly 15,
ak to nie je tajomstvo, co ine jes okrem toho ovocia na veceru...ja som to skusal, ale malo to opacny efekt...dik za radu
smajlik:ja si myslím že ovocie je fajn na večeru lebo ja tak jem stále s teda schudla som z 84 kg na 65 kg...a nezdá sa mi že by som pribrala...
Ahoj jaednoznacen uprednostnujem zeleninovy salat a tuniaka. Tym nemozez nic pokazit yidne sachace a podla man velmi chutne.
leila
jasne ze si mozes dat
chuchuchu ved ty nejes nic z coho by si asi tak pribrala