zdravim, tymto prispevkom sa vas chcem spytat, co by ste mi poradili jest vecer ked chcem schudnut.
Dakujem
Co je najlepsie jest na veceru?
ajoooooooooooj, nahodou som sem skocila do tejto temy a plne som zbadala v tebe seba :D dnes som akurat nana seba taka nasrdena, lebo som rano mala vzorove ranajky, vzorovu desiatu, sla som do posilky (na orbitrek) 45 minut, dala som si pekne cestovinny so zeleninou na obed a potom nasledovala miska SLANYCH KESU, dve take zdrave tycinky a jedna tatranka, tak nenastvi sa :D
:((((((((((( ale uz som na nervy z toho, lebo jem v pohode porcie, vsetky vitaminy tak nechapem preco prdie vzdy takyto zachvat :/:/:
a mam pneumatiku okolo bruska neviem uz co robit,normalne sa hambim chodit vooonnn
a jablka sa na veceru mozu???
Miluske!
Tak toto velmi dobre poznam, preto ti rozumiem.Tyzden sa stravujem vzorovo 5-6 x denne a kazdy den cvicim 2 h.Som so sebou spokojna a stastna,pretoze som plna endorfinov a ked je manzel doma,tak mi akosi chuti vyse papat a jem aj chlieb aj sladke, co by som si za inych okolnosti odoprela.Potom mam vycitky a cvicim ako besna!!No hroza.a takto stale dokola.No tiez si nemyslim,zeby som bola tucna alebo vychudnuta.Taka asi akurat- vysportovana..A ty sa ako stravujes, ked nemas zraci den?? :-DDD
Neviem, možno to sama neviem tak dobre posúdiť, ale ja ako sa dobre poznám nikdy by som nemohla z toho ochorieť, lebo mám až priveľkú chuť do jedla..:) a robim to hlavne kvôli jednej veci...začala som brať antikoncepciu a veĺa dievčat z nej pribralo, ja sa bojím len toho že dopadnem tak isto. Jasné ze by mi nevadili 2 alebo 3kg hore, ale niektoré pribrali oveľa viac. podĺa môjho názoru mam normálnu postavu, ani vychudnutú ani tučnú, ale pre svoj dobrý pocit budem štastná ak trocha schudnem:) Hlavne preto že občas ma pochytí "žrací" deň, keď by som zjedla aj lavičku:)
Miluske
No myslim,ze to uz prehanas vzhladom k tvojej vyske..Ja meriam len 163 cm a vazim 51 kg.To ja by som asi mala uvazovat o chudnuti, nie?No ja mam aj dost svalovej hmoty, kedze pravidelne posilnujem a behavam denne 10 km.No Miluska vazne nevymyslaj, aby si nebola z toho chora..
Ja nechcem vyzerať že trepem, ale istú dobu som jedla na večeru každý deň jablká, približne 2 nakrájane. A musím povedať že som začala priberať a asi to bolo z toho lebo keď som prestala, opäť sa mi váha upravila. Ja sa snažím nevećeriať vôbec, schudla som tak asi 4 kilá. Ale teraz už to dole nejde. Mám 169 cm a 54 kg. Nechcem byť vychudnutá ale rada by som to dotiahla aspoň na 50 kg. nejde mi o to, čo hovoria ľudia, ale o to ako sa cítim JA. Je to úplne skvelý pocit, keď sa mi podarí zhodiť dalšie kilo, som na seba pyšná, lebo kedysi som bola dosť "prisebe".
oxena
robis zle ked vecerias ovocie
ked mas problem s travenim aj zeleninu a celozrnne obiloviny treba jest
jakubosko ked sa vyznas tak ok,ale preco radis aby jedla ovocie????ked sa vyznas musis vediet,ze tam je plno cukrov.
mas poradit zeleninu s bielkovinou
vecer treba jest tak cca 2-3 hodiny pred spankom, a co jest? nieco co obsahuje bielkoviny - napr. cotage cheese, tofu, nizkotucny jogurt, alebo syr, mozno ryby, alebo kuracinu, neviem som vegetarian v mase sa moc nevyznam... alebo nejaky ten zeleninovy salat s jogurtom, ci samotnu zeleninu a nejest ovocie, to obsahuje dost cukru, takze to skor doobeda...
ja na veceru jem dost vela ovocia a nie som tlsta, prave naopak, mne to velmi pomaha, lebo na dalsi den sa velmi dobre vyprazdnim, a to aj niekolko krat za den. ked si to ovocie nedam na veceru, tak mam problem s vyprazdnovanim.