je tu uz podobna tema s nazvom 24.12. a tak som sa aj ja inspirovala a chcem schudnut na 53kg do 14.2.kazdy den sem budem pisat ako sa mi dari,co som jedla,ci som cvicila a podobne.prida sa niekto,aby to islo lahsie:)?
chudnutie-Valentín
takymto stravovanim zarucujem akurat kvalitny jojoefekt, lebo takto sa do nekonecna stravovat neda. Jest mozes cokolvek, strava musi obsahovcat aj tuky, aj cukry, aj bielkoviny. Papkaj co len chces, akurat si zvykni nejest po siestej a papat casto, ale male davky. Tym co len chces myslim maso,zemiaky,ryzu,zeleninu,ovocie,aj mliecne vyrobky, zas nemyslim tym zjedz cel cokoladu:))zaklad je jest vyvazene. A kup si aj pu erh cajik,mozes ho pit dlhodobo,zrychluje metabolizmus,ja ho pijem uz asi dva roky
tomu hovoris zdravo? jeden jogurt par musli vlociek a iba ovocie zelenina? ako nenechaj sa vysmiat clovek musi normalne jest rozumom takto neviem ci vydrzis iba na tom...no vela stastia :D uz daleko do anorexie nechyba
r-musli s mliekom
o-mrkvovo-jablkovy salat
o-biely jogurt s kiwi,jablko
v-este neviem,ale asi nejake ovocie alebo zelenina
pitie-voda a zeleny caj
bara znie to zaujimavo,ale pochybujem,ze moji rodicia by to boli ochotni zafinancovat:)
ahoj Ria!
vcera mi priatel ukazal na internete jednu reportaz o "skole", ktora robi tyzdenne tabory pri Modre zamerane na chudnutie a detox. celkom ma to zaujalo a uvazujem, ze by som to na jar s nimi skusila. ak by si mala zaujem,tu je webstranka: www.svz.szm.sk
katulla mam 170cm a zhruba 56-57kg...myslim ze take 4kg za 2 mesice su realne a zdrave:)
ria a kolko vazis a merias teraz?
Okej baby, pridavam sa aj ja =) Lebo teraz ked pomaham babke s pecenim, mam pred skuskami, mam chut stale jest a je to hruza, takze juhu do toho =D
aj ja chcem, este teraz beriem druhy mesiac hak a tusim ze priberam. ale nemam doma vahu ktora by dobre vazila tak neviem. mam 60kg, 170 cm, stacilo by mi na 57 kg