chudnutie-Valentín

ria9

hm vecer to bolo este horsie..prejedla som sa a bolo mi strasne..ja sa vsak nevzdavam a zajtra pokracujem:}uz teraz mam strach z vianoc tak mi drzte palce:}

linia8

aj ja sa pridavam...no chcem zacat tak, ze budem papat ovela menej, a vo viacerych porciach a cvicit a cvicit, vecer sa uz budem snazit. Meriam 173 a mam 74kg :(((...chcem dat desat kil dole, hlavne zo zadocku a noh, brucho je ok, uplne ploche, len ta druha cast tela je problematicka...ideme teda do toho ! Drzim aj ostatnym palce, hura ku krajsiemu vyzoru :-)

ria9

dnes:
r:jogurt jogobella light ananas,celozrnna zemla s maslom+paradajka+paprika
d:2 kakaove venceky
o:to co vcera:)
zvysok este dopisem..
pitie:voda a zeleny caj
cvicenie:dnes zrejme nic:(

ria9

r:musli racionella s mliekom
o:zeleninova polievka,hubova ryza so salatom
o:2 jablka,musli tycinka corny linea-mala som chut na sladke
v:este neviem,ale asi jogurt alebo celozrnna zemla
pitie:voda a zeleny caj
cvicenie:2km plavanie

cez vikend som sa zvykla prejedat takze som so sebou dnes spokojna:)

majuss

ahojte pridawam sa k wam,mojim snom je mat plche bruusko,a peknu vysportovanu postavu,len by sa zislo zhodit 5 kg.takze budem od dneska pisat svoje jedalnicky a do prazdnin by som chcela zhodit

miro.83

Celkovo mate dost zaujimavy jedalni listok. Inak ria9 jedz tak dalej zdraviu prospesny tuk clovek potrebuje a ak chudnes pomaly tak robis dobre okrem toho chuchuchu za aky cas si schudla tych 15 kil?

ria9

ok..ja sa ho aj tak nemienim vzdat pretoze pocitanie kalorii nepovazujem za spravne:)..inac aku mas teraz vahu a vysku?