Ako liečiť chlamydie

akinom007

Liecba chlymydiii: 3 dnovy azitromicin.....7 dni pauza...a znova...takto 3 tyzdne.....nasledne velmi dobry je vyzivovy doplnok Chlamydil aby sa to neopakkovalo, uzivat aspon 3 mesiace.

kikulinka

Mala som chlamydie pred rokom, brala som aj antibiotika. Jedine, co mozem poradit je wobenzym. Brala som ho spolu s antiobiotikmi, lebo som pocula, ze to zvysuje ich ucinnost a asi na tom nieco bude.

zena

to fakt neni mozne ake vy tu pisete blbosti, je to velmi hrozne ochorenie a nikto to nema len v hlave, prenos je mozny pre pohlavny styk, tak aj ked sa nakazite spolocnym uterakem tak zena ho skor pouzivala na uteranie vaginy alebo muzskeho penisu, velmi tazko sa to lieci a nasledky ked toho neurobite su velmi hrozne, mozete stratit zrak alebo uz nikdy nebudete mat deti, konci sa to prostatou alebo chronickym zapalom oblicek atd. wobenzyn to neni liek na chlamydie tak isto ako ostatne doplnky vyzivy, je to mozne liecit len antibiotikom a to velmi casto ne len jednom a vzdy musi sa liecit aj vas partner, muz, zena, milenka a ked mate deti tak je mozne ze aj te deti su chore

nestastna22

baby na tie chlamydie si dajte pozor fakt... ja nemozem mat deti lebo ma zle liecili mysleli si ze vytoky co som mala je obycajna mykoza ale boli to chlamydie...

SlovenkaVde

Ja som otehotnela neplánovane, no bábätku sa zatiaľ darí, gynekologička mi dala lieky na tri dni antibiotika dúfam že zaberú, povedala ze tie chlamýdie sú nebezpečné ked by som sa nevyliečila povedala ze hrozí neplodnosť.