moze mi niekto poradit ako liecit chlamydie? snazime sa o babo, a nedari sa nam mozno prave koli tym chlamydiam. Poradte niekto. Dakujem
Ako liečiť chlamydie
marikax, samozrejme aj ty mas pravdu, len chcem podotknut, ze uplne neplanovane sa k chlamidiam zena moze dostat velmi lahko. ver mi, aj napr. gynekolog. vysetrenim... a s tym malo zien pocita a povedzme si ze pravom...lenze nie je to vlucene...
takze jedna vec je prevencia zo strany zeny a druha strana je nezodpovedny pristup inych ludi...
skus koloidne striebro ,je to dobre na rozne mikroorganizmy.
delpia , ďakujem za radu ale vôbec nemám tušenie kde to tu najdem a vobec neviem čo je to ta antimikrobialna liečba skus ma nejak naviesť kde to najdem dik.
stofi646, skus antimikrobialnu liecbu odporucanu od RNG. je toho dost popisane vedla v otazkach pre RNG
vsetkym Vam velmi dakujem, bola som na vysetrenie u gynekologa, bral mi ster aj krv; krv bola negativna a ster pozitivny. Dalej, boli sme s priatelom u urologa a ten nam obom vzal aj ster a krv a obaja sme mali vysledky negativne, no mam sa picnut? :-) velmi chceme dietatko, tak neviem asi to vylieci cas tak to vidiim. Ma niekto skusenosti s liekom SUMAMED? Este raz dik.
HOPE chod cez GOOGLE na chlamydie a tam sa docitas viac teraz to mala moja znama liecba trva dlhsie a prenasa sa to pohlavnym stykom to jej povedal dobry lekar ktory sa tym zaobera a neviem o tom aby to bolo aj u deti