tehotenske brusko

lenuliatko

poslem vam obom fotky ked to tu dame do poriadku a vyhrabem svoj fotak.
byva sa nam dobre.teda no zvykame si na nove porstredie ale v podstate spime v pohodicke postel mame svoju z bytu a aj postielku a nabytok malej.je to tu vacsie krajsie viac svetla.vecer vacsinou sedime s marekom pri krbe a rozpravame sa o celom dnia tak a ze co este musiem vsetko urobit.lebo okolo domu to vyzera ako na stavenisku.hruza.kym tu travicka narastie bude to trvat dlhooo..ale aj mala je spokojna teda dufame aspon.stale sa obzera ze kde to je.

mrvulka

aj ja vás zdravím.A cítim s vami.leni,ako sa vám býva?chcela by som vidieť váš domčúrik aj vás ,keby sa dalo.mrvulka@azet.sk .budem rada,ak mi pošleš nejaké foto.aj ja pošlem

dd

Lenka, to Ti verim, ze uz nemas z toho taku radost...aj mne je smutno z toho, co sa tu nejeden raz udialo voci Tebe..
majte sa krasne a nech Ste zdravi!

lenuliatko

ahojte.nemala som chut sa tu ozyvat ked ma tu stale niekto prenasleduje.
u nas nic nove.prestahovali sme sa v pohode.marek to dal pred nasim prichodom vsetko doporiadku aby som nemala stym vela prace.musim ale poumyvat vsetky okna takze sa urcite nenudim.a zajtra by mali prist dokoncit schodisko.

uz nemam taku radost z toho ked tu pisem :(
ahojte.

dd

:) ja som ju dala na chvilku sadnut a pritom sme sa nejako hrali..aj teraz to tak robime velakrat, proste si sadne na nocnik a poskladame skladacku, alebo precitame basnicku..a velakrat sa len vycika a uz leti hopa :).

Najčítanejšie články