zuzana, ja tiez na kliatby neverim, tiez som si kadeco vypocula uz aj pred tehotenstvo, aj cez tehotenstvo, stale nam svokra priala, aby sme si zakusili, ako ona trpela a ake starosti mala atd..netreba sa tym zbytocne stresovat, lebo ublizujes len sama sebe a malickemu.zloprajni ludia bohuzial na tomto svete tiez ziju, vsak neviem ci si citala, nam niekto, pravdep.nejaky sused, vypustil pneu na aute, sme skoro 2tyzdne nahanali pneu, lebo ta vypustena bola znicena a nakoniec sme miesto jednej museli kupovat 2.a to vsetko asi len kvoli tomu, ze sa mu nepacilo, ze sme odparkovali auto na kusok travy pri panelaku, lebo uz nebolo volne parkovacie miesto a nechceme auto davat niekam daleko, ked mame malu dcerku.inak zelam pevne nervy a nech sa Ti dobre uci..mne sa v tehu priserne nechcelo ucit :D.
co sa tyka sportov, tak by som tiez rada vstepit malej troska zaklady.chcela som s nou chodit na plavanie kojencov, ale kedze sme byvali dost daleko od mesta, bolo by to dost nakladne.min.rok cez leto, ked mala vyse roka sme boli s nou 2alebo 3krat na kupalisku na chvilu, poclapkali sme sa v detskych bazenikoch, velmi sa jej pacilo..aj vo vani si vody uzije dost, pravidelne nam kupanie trva min. pol hodiny :D.chcela by som ju postavit aj na korcule az bude vacsia, lyze este netusim, mozno aj to, ak na to budu podmienky..a mne by sa pacil aj tenis :).ci sa bude pacit jej, uvidime :).
zelam Vam pekny vikend!