tehotenske brusko

lenuliatko

no nas ma zakazane skakat po posteli a sedacke.ma svoje miesto,teraz uz budu a je nadmieru spokojny.je nauceny.ja zboznujem rasu zlaty retriever.proste naozajstny pes krasny,inteligentny.
ked som bola mala chcela som kona :D jazdila som aj na konoch.nasi sa smiali ze mi kupia ponika ale normalny kohnik je konik :D
uvidime ake zvieratko bude chciet alex.som zvedava.dufam ze to nebude ziaden had.este kym som nebola tehotna mali sme tarantulu s marekom.ale ta uz zomrela :D ale je to uzasne zvieratko.dlho sme sa pozerali nanu ako sa nehybe potom ako sa zvlieka svietili sme nanu farebne svetlobola to sranda.
no ale nepopieram ze starostlivost o zvieratka je potrebna.a hlavne o psy si myslim.terba ich kupat vycesavat chodit na prehliadky venci pokial nebyvas v dome.vela prace.

elle

Ja mam mopslika u rodicov v rodinnom dome a otec k nemu dokupil mopslicku. Oni na jar aj na jesen strasne plznu a ked som este byvala doma, kazdy kazducicky den som musela koberec drhnut od chlpov, pouzivala som samolepiacu pasku na odstranenie :-) Chlpy boli vsade, na schodoch, v kupelke.No ale milovali sme ich, boli to nase deticky :-). Teraz zijeme s manzelom v byte, tak mama chuderka "zdedila" mojho malickeho a ona sa teraz stara. Neviem si predstavit ze teraz by som ho mala v byte, vencit ho v tom blate, potom po kazdom venceni mu osprchovat labky. No ale strasne mi chyba kontakt so zvieratkami, ked pride babo, tak dufam ze mi nahradi tu tuzbu starat sa o niekoho bezradneho.-)

dd

Lenka - mne ide hlavne o tu starostlivost o psa..nie je to len tak, ze mame psa a hotovo..ked som bola mala, velmi som chcela psa, ale ked si to clovek uvedomi, kolko je s tym prace..svokrovci tu v byte mavali 2psov, jeden krizenec kokrspaniela a neviem coho a druhe taka poulicna zmes..boli nauceni, to nemozem povedat..ale mne osobne by vadilo, keby sa mi pes vovali do postele a celu postel mam od chlpov..takisto ich svagrina malo vycesavala a potom boli tie chlpy doslova vsade..toto sa mne nepaci..inak mam psikov tiez rada..

dd

elle - prinosy psychoprofylaxie nespochybnujem..len proste ja som bola daleko od mesta na to, aby som to navstevovala, takze som si musela vystacit s tym, co som sa o porode docitala v casopise Mama a ja a na internete..ked raz budeme cakat druhe dietatko, uvazovala som o tom, ze ak bude moznost, psychoprofyl.absolvujem..ale to je este daleko..

lenuliatko

elle nicoho sa neboj.vyber si nemocnicu a poinformuj sa.
dd:my sme mali nasho retrivera v byte.celkom sme to zvladali.bali sme sa ci to zvladne lebo je to velky pes ktory chce behat a ten nas je maximalne hyperaktivny.chce sa hrat a skakat.aj sme sa bali o malu ze co to urobi ked uvidi alex.ale raz sa mi stalo ze som malu obliekala a natiahla som jej teplacky a zazvonila suseda tak som odbehla a alexandru som nechala na posteli.bola to len chvilocka ale nas drahy psicek uz knej pribehol a len tak nanu pozeral obzeral si ju a nic.proste pozeral sa nanu.a ona nanho otocila hlavicku.a odvtedy velky kamosi :D stali strazi pri kociku ked nahodou odbehnem ku autu alebo tak.strazca.ja som rada ze ho mame.a v byte mu bolo dobre.ked som bola tehotna chodili sme na prechadzky na cvicisko kym som este nmala velke brusko.potom uz chodil snim jeden pan.no a teraz asistuje pri prechadzkach s malou :) zboznujem ho.

elle

dd ty planujes aj dalsie babatko? Kedy asi? Ja by som chcela este dcerku, ale mam taky pocit ze ostanem pri jednom, lebo keby aj druhy by bol syn, asi by som bola sklamana a ten drobec by si to nezasluzil.Som slahnuta....ja viem..

dd

:D tak toto su vyroky...sak aj mne svokra povedala, ale este ked som bola tehotna, doslova: "ak mas v sebe kuska hrdosti, tak si zariad, aby ste tak skoro nemali dalsie decko!ved dneska je uz antikoncepcia na uplne inej urovni, ako bola kedysi, je to neskodne..lebo chlapi su svine a s nicim Ti nepomozu.."tu prvu vetu s vykricnikom si pamatam uplne doslova presne,ako mi ju povedala, akoby som to pocula pred sekundou..len zacinam pomaly dufat, ze jedneho dna nedojde s psom, ze akoze darcek pre Betku(vcelku sa jej pacia psikovia, ale do bytu by som moc nechcela, najradsej som, ked je s nimi v kontakte vonku..) a dumam, ako jej to nejak vhodne naznacit, ze by sa mohla o darcekoch pre nu s nami poradit, aby nam nesposobovala nejake strapnovania a hlavne prekvapenia..

elle

Mna ale nezaujima ako rodili nase prababicky, ved vtedy taky pojem ako psychoza ani neexistoval a dnes je ina doba, chvalabohu:-) Podla mna moze mat psychoprofylaxia mnoho pozitivnych prinosov pre zenu pred aj po porode. Ked mame takuto moznost, preco ju nevyuzit. Antolska tieto pripravy poskytuje bezplatne, takze o peniazoch to asi nebude. Ale to je moj nazor :-) Na buduci tyzden sa tam ideme osobne popozerat s manzelom a este si rozmyslim ci si dam zazmluvnit porodnika, lebo to sa mi zda vacsi nezmysel. Ved ked to na mna pride, odrodi ma taky isty odbornik a predsa si nebude kazit renome a postara sa o mna a moje dietatko rovnako dobre, dufam :-)