Marek - kasli na to, nestoji to za tie nervy a namahu...macca sa podla mojho nazoru snazi aspon troska byt objektivna a ozaj drzat toto forum aspon na akej takej urovni, co citam pripomienky, najcastejsie maze blbe temy, co nemaju so zdravim nic spolocne, cisti temy a aj casto odpoveda na otazky v pripomienkach..
Ivanka - vies ako, ja sa snazim pocuvat druhych, ked ich nieco trapi,ci tesi, ved clovek ma vediet aj to, nie len rozpravat o svojich trapeniach a radostiach(aj ked aj to mi ide dobre :D)..keby sme sa navzajom nepocuvali, ake by to tu uz potom bolo..?inak s tou hmotou na odtlacky mas pravdu :D, aj mne by sa dosti ulavilo(aj manzelovi, svokrovi a svagrine :D).dneska tu tiez svokra doletela a pytala sa ma, ze co hovorim na nohavicky, co minule dcerke doniesla..tak som jej povedala, ze v pohode, aj ked trocha velke..a ona, ze sak to nevadi, ze sak mala dorastie, ze vsak este ked teraz nosi plienky...som ostala len kukat a povedala som, ze ona uz plienky nenosi a pekne dlho..a ona ostala uplne jak vyhukana, ze ci vobec nenosi..tak som jej povedala, ze cez den vobec, len na noc..a pritom sa pred vianocami na mna strasne urazila, ked som ju prosila, aby dcerku nedvihala tym sposobom, ze ju bude chytat pomedzi nozicky, lebo ze uz nenosi plienku..tak ja uz neviem :)...