tehotenske brusko

ivanka_83

hej.tiez suhlasim.nenutit.no dnes je to jednoduchsie, ved kedysi boli len bavlnene a to sa dieta neprijemne citilo.dnes su aj pocikane plienky suche.takze dieta ani nevie.nas ma rok.nikam sa neponahlam.je tak zaujaty objavovanim a hrou, ze by ho aj tak ucenie len otravovalo..asi zacnem v lete davat na nocnik..

dd

no hej, niektore deti su take..ked som bola v anglicku, tak sme oducali od plienok s domacou chlapca - uz mal 2,5roka a stale nosil, aj cez den, aj v noci..moj bracho sa napr. pokakaval do 3rokov, maminka sa velakrat smeje, ze aj r uz vedel povedat, ze ked sa pokakal, tak za nou prisiel a povedal so zretelnym r: mami ja som sa posral! :D vzdy sa na tom smejeme :D.nasa mala ma 19mesiacov, zacala sa pytat v polovici novembra..na spanie sice plienku este nosi, ale inak cez den sa pyta a aj ked ideme von, tak vydrzi aj hodinu sa nepocikat a dojdeme domov so suchou plienkou.citala som kedysi davno v jednej online poradni pediatra, co tam pisala taka ceska pediatricka, ze je dobre deti ucit nenasilne, hrou na nocnik jak zacnu sediet sami..ja som zacala davat pomaly dcerku na nocnik cca od toho 7., 8.mesiaca a v 10.mesiacoch uz vedela, ze plienka je be be..:)

ivanka_83

dd-no.aspon vidis ako pocuva..jednym dnu, druhym von..a potom sa cuduje..inak mojej kamaratky dcera stale ma este na noc plienku-v 5 rokoch.vraj je to ok.kolko ma dcera rokov?

dd

Marek - kasli na to, nestoji to za tie nervy a namahu...macca sa podla mojho nazoru snazi aspon troska byt objektivna a ozaj drzat toto forum aspon na akej takej urovni, co citam pripomienky, najcastejsie maze blbe temy, co nemaju so zdravim nic spolocne, cisti temy a aj casto odpoveda na otazky v pripomienkach..
Ivanka - vies ako, ja sa snazim pocuvat druhych, ked ich nieco trapi,ci tesi, ved clovek ma vediet aj to, nie len rozpravat o svojich trapeniach a radostiach(aj ked aj to mi ide dobre :D)..keby sme sa navzajom nepocuvali, ake by to tu uz potom bolo..?inak s tou hmotou na odtlacky mas pravdu :D, aj mne by sa dosti ulavilo(aj manzelovi, svokrovi a svagrine :D).dneska tu tiez svokra doletela a pytala sa ma, ze co hovorim na nohavicky, co minule dcerke doniesla..tak som jej povedala, ze v pohode, aj ked trocha velke..a ona, ze sak to nevadi, ze sak mala dorastie, ze vsak este ked teraz nosi plienky...som ostala len kukat a povedala som, ze ona uz plienky nenosi a pekne dlho..a ona ostala uplne jak vyhukana, ze ci vobec nenosi..tak som jej povedala, ze cez den vobec, len na noc..a pritom sa pred vianocami na mna strasne urazila, ked som ju prosila, aby dcerku nedvihala tym sposobom, ze ju bude chytat pomedzi nozicky, lebo ze uz nenosi plienku..tak ja uz neviem :)...

ivanka_83

marek-zenu su intrikanky a potvory.dnes som mala spojenu pusu takou hmotou kvoli odtlackom na korunku.no a vtej chvili, jak som nemohla rozpravat som si pomyslela-tak toto by mali mat svokry v puse asi stale.a bol by klud...no a co sa tyka neregistrovanych co vcera boli chytry-to bol urcite jeden a ten samy clovek.inak pokial mam hrubky kludne ma opravte.som si toho vedoma.a vobec neviem jak to ma byt s tym tvrdym a mekym...

ivanka_83

dnes som bola u zubara a syn o otecka v praci.jaky bol maly stastny, ze je s nim ce den celu hodinku....to tak na odlahcenie...inak je to tu o tehotenskom brusku, ze??hih.maly spinka..

ivanka_83

normalne jej zavidia-je mlada, chytra, pekne a navyse majetna...tak jasne, ze sa niekto musi najst, kto zavidi a navaza sa....inak dd, na tom prispevku k tebe som sa dobre pobavila.ty rada citas o druhych, iny zas rad pise o sebe....jaj.ten kto sudi je asi boh, ze ma taky prehlad....fakt smiesne..ale inak sa strasne niekedy smejem.napr. v temach sex...

dd

mna to tiez dorazilo, lebo ako som tam napisala(hned prispevok za Tebou), proste takmer zakazdym, ked napise niekde do neuzamknutej temy, tak pomaly doslova hned tam za nou nakluse nejaky neregistrovany a zacne na nu utocit, aj ked dotycny utociaci nenapise nic k teme, co je podla mna paradoxne, ze nikomu nevadi a hned sa vsetci pustia do pisania o Lenke..

_Marek

normalne sa vyjadrila k teme ako som si precital a oni hned podme nanu znicme ju !
sorry ale vy zeny viete byt riadne krute.nerozumiem tomu.lenka je oproti nim anjelik nikdy sa do nikoho takto neslusne nepustala a viem ocom hovorim.ale to uz ani nemozes napisat ze mas manzela lebo ta budu osocovat ze co sa chvalis.