tehotenske brusko

lenuliatko

ja macky nemam rada vobec.neviem no.nejako nevidim vnich nejaky hlbsi vyznam alebo co asi.radsej mam psikov.maciky nie su premna.
a uz nehovorte o tych chlpoch fuj sa mi zdviha zaludok.

dd

Ivanka - blee..s tym chumacom chlpov..no fuj..mne sa tiez obcas stavalo, ked som hladkala nase macky, ze mi zabludil nejaky chlp do ust, bolo to priserne..mala som sama na seba hygienicke naroky potom, vzdy som si musela vyumyvat ruky aj 2-3krat a az po lakte, ked som ich hladkala..a neznasala som, ked sa v lete o mna macky otierali...odkedy som otehotnela, som sa macky ani nedotkla..

ivanka_83

dd- a u sestry to bolo hrozne, lebo tie psie chlpy su hrubsie.macacie su aspon jemne.sadla som si do sestrinho auta a mala chlpy vsade.tak som sa hanbila.bolo leto, biela sukna...no a moje macky dostavali take krekry na zaludok kvoli chlpom.normalne vyzvracali chumac chlpov-pravidelne.to z toho jak sa umyvaju, tak to jedia...

lenuliatko

och ja by som si teda pstrosa nedala :D
ja maso nejem.raz ked sme boli s marekom na dovolenke jedli sme zabie stehienka.uff tazko mi teda bolo :D

elle

Ivanka, myslis ci sme ho zjedli? :-DDD To by bol primerany trest za tu traumu co mi sposobil :-) Mali sme aj tretieho a si predstavte z jedneho dna nam zdochol. Tak ho otec preskumal a zistil ze prehltol dvadsatcentimetrovu diku.
S tymi chlpmi to bolo tak ze do skoly som chodila furt chlpata a o ponozkach ani nehovorim, to sa ani vyprat nedalo.Urcite aj vzaludku som mala chumac chlpov, blee. A ja som si myslela ze len nasi psikovia tak plznu :-)

dd

elle - no pstrosy su asi take divne...neviem..mne sa pacia pstrosy, ale tak v ZOO :D
Ivanka - s tymi chlpmi si to napisala presne..ja som manzelovi povedala, ze keby sa chceme zbavit vsetkych chlpov, co sa tu na byte od psikov nazbierali, tak ho musime cely od podlahy po strop vyhadzat komplet cely, aj tie hole steny, dlazky a stropy vycistit a potom mozno by to bolo ciste..je mi z toho dost zle, ked si pomyslim, ze mam "papat" psie alebo macacie chlpy..zazila som to raz v anglicku, stacilo.. :)

ivanka_83

elle tak to s tym sptrosom ma pobavilo.to tak.sprpste a velke je nebezpecna kombinacie.a ake je maso z neho?moj oco jazdil s huskies na saniach.to je uzasne.vyskusajte niekedy

ivanka_83

uz som si citala diskosiu o zvieratach a chlpoch.mali sme macky.sestra psa.a mozem potvrdit, ze chlpy su vsade.aj v jedle, v nose...ten co ma zviera to prestane vnimat.nemali sme koberce, vysavala som kazdy den...uz nechcem zviera.do domu asi psa aj kocku.ale len na zahrade.v byte to nema co robit.jak sme pozerali byty, normalne som citila moc po zvieratach.aj ked su nauceny, obcas to urobia na podlahu.a ked je zviera uz stare-tak cika aj ked o tom nevie.no milujem zverstvo.ale do bytu uz nikdy.tam fakt nepatria.2 roky nemame macky a este obcas najdem v obleceni nejaky ten chlpok..

elle

To moj otec je blazon do zvierat, to som zdedila po nom. Tam v nasej dedine za restikou ma zvieraciu farmu :-) Hotovy blazon. Ma tam kone, cierne prasiatka a vsetky druhy okrasnych vtakov vratane dvoch pstrosov. To su ale sproste zvierata... Raz som vosla do arealu sama ze idem si marhule nazbierat, tak ten cudak pstros ma prenasledoval a zacal sa so mno kontaktovat najprv tak, ze zacal zrat moje marhule, potom si vyzadoval aby som mu rukou davala do zobaka marhule, ked som uz nechcela, zacal do mna drgat, ja som sa vylakala a zacala som utekat. On utekal za mnou, a tymi obrovskymi stehnami ma zhodil na zem, cely chrbat som mala krvavy a doskriabany, mohol ma zabit. Nastastie dobehol moj otec a chytil ho za krk, on sa zlakol a zutekal. Ked sme isli prec, este ma prenasledoval tymi velkymi ocami, psychopat... Odvtedy ho nemam rada.