tehotenske brusko

lenuliatko

:D dufam ze som netrepla do veci.ja som sa nestarala o financie pravdupovediac a marek mi ani nemal za potreby vraviet ze kolko to stalo ked to nebolo planovane lebo nemala som tam rodit.a ako rychlo sme tam prisli tak rychlo aj odisli.ale ako mna ani nenapadlo sa pytat ze kolko to stalo.ale takto som pocula ze takto to tam fici.

lenuliatko

myslim ze platili sme len za nadstandardnu izbu plus poplatok za pritomnost mareka pri porode to bolo tusim 500sk.oto sa staral viacmenej marek.ale viem ze takto nas to vyslo priblizne.do 3000 sk.cena izieb sa pohybuje od 100 do 1100 sk.

1zuzana2

Och kocky, viem ze kocik stoji ale urcite chcem dobry, viem ze tak do 15 dam na kocik, ved aj ked novy,... mozno raz budem mat este baby a zide sa mi.. hehe. Takze a porod a nemocnica, lenka ty si rodila v ke... v saci? kolko ta to vyslo, lebo tam chcem tiez rodit..

lenuliatko

zuzi tak to mi je luto.och hruza fakt co niektori chlapu dokazu.
dd ma pravdu.kocik vide velmi vela penazi.ale nemusis mat uplne novy.my sme novy kupovali ten nas stal 20 tisic.ale da sa skonbinovat na tri rozne variacie a aj ako autosedacku.a oblecnie.to je tak rozne.sama sa musis rozhodnut ake veci chces kupovat lebo detske veci su velmi drahe.bola som prekvapena kolko to vsetko stoji.mne aj kamoska dava veci po jej dcerke co nevynosila co nestihla alebo nosila malo.a su dobre.ak mas niekoho takeho veci sa ti zidu.ale rozhodne pytaj penazi co najviac.z velkej sumy lahsie skresas a stale to bde dost.drzim palceky

dd

aaa...ono to pridalo oba prispevky...ked som dala pridat ten prvy, tak mi vyhodilo error, tak som to napisala este raz..

dd

Zuzana, je mi velmi luto, ze sa ten blbec chova tak hlupo..hmm..ale si dala teraz tazku otazku..to aby som zacala pocitat :D.len kolko mi to bude trvat..ja som sa nejako o tie financie ani nestarala, nie preto, ze by sme mali alebo mame hrby penazi, ale zase nebolo tak zle, ze by sme ani nemali co dat do ust..ale myslim, ze ta suma sa kludne moze splhat na desiatky tisic(sk)..ved ked len kocik chces novy, nejaky lepsi, musis ratat min.tych 10-15tis..a vybavicka ani nehovorim..detske vecicky su dost drahe..

dd

Zuzana, je mi naozaj luto, ze sa ten blbec tak hlupo chova..no ale dala si tazku otazku :D to aby som zacala pocitat..len kolko mi to bude trvat :D,lebo ja som sa nejak o tie financie moc nestarala...nemali a nemame hrby penazi, ale samozrejme nebolo tak zle, ze by sme nemali ani co do ust..ale pocitam, ze kludne by sa ta suma mohla vysplhat aj na desiatky tisic(sk)..kedze len kocik, ak chces novy, nejaky lepsi, musis ratat min.10-15tis.(sk)..a vybavicka ani nehovorim..detske vecicky su dost drahe..

1zuzana2

Ahojte kocky, tak sa ozyvam spat.. Marekovi vobec nedoslo ze robi chybu, opat je tym co bol, hlupak kt nedoslo ze bude ocko. Zmierena definitovne.. a tak som sa rozhodla ze ho davam na sud o predbezne vyzivne na nevydatu matku a na vybavicku.. Kocky. ak si spocitate sumar, od pocatia do porodu kolko vas to cca vyslo, myslim tym tehot. oblecenie, svoje vydavky ohladne tehot, uplna vybavicka, porod a lekar.. aby som vedela zhruba kolko mam ziadat od neho.. podla zakona na to pravo mam..

ivanka_83

ja milujem macicky.strasne moc.ale budeme mat az do domu a po tom, co zistime ci nieje maly alergik.pre mna su to mile a prijemne spolocnicky.neviem.proste psy mne smrdia, a neznasam, ked sa im pipus vytahuje a maju na tom biele, alebo ked skace na nohu-viete co tym myslim, alebo ked slintaju.ale ten moj chce dobermana.co nemusim su krochkajuci maly psi...