Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

mojaeni

No jasne, vacsinou ucime nasich potomkov to, co vieme my a co nas bavi. Ja silne uvazujem ad plavanim, ze sa tomu bude venovat ako sportu, lebo vidim, ze vodu miluje.A taktiez ma neobvykle tanecne pohyby, zatial to neviem zaradit do konkretnej kategrie,ale vzdy ked ideme na basketbal a cez prestavky tam tancuje taka tanecna skupinka, tak vstko po nich opakuje, takze bude chodit asi aj na tanecny.:o)A ked bude strasia, sama sa rozhodne, comu sa bude venovat najviac.

ewa

Ja mam aj ine vycitky, lepsie na ne ani nemysliet. Napr. ked som este nevedela o svojom tehotenstve, dost som pila a fajcila cez vikendy, mohla som si test urobit skor a predisla by som aj tymto veciam, uz som vtedy tusila ze by som aj mohla byt v tom :-(

ewa

Baby ste uzasne :-) Lenka aj ja soferujem kazdy den, ale len v ramci Bratislavy, obcas idem za mamou 50km od Ba. Davam si obrovsky pozor, tiez sa toho neviem vzdat, ved bez auta som taka ako keby som nohy nemala a nakupy co robim tiez nie su najlahsie. Aj teraz idem na nakupy, tak pa :-)
Leni nerob si vycitky, ved malinka je zdrava, to je hlavne. A v brusku bolo chranene:-)

lenuliatko

ved ja verim ze pride ten cas kedy sa budeme moct realizovat.marek uz teraz vie ze urcite bude hrat tenis :D aha no asi preto ze on miluje tenis no ale tak nebude ju snad nutiti.uvidime.ale aj sa teism uz velmi ked ju budem moct naucit nieco co man anucili rodicia a raz mi bude aj vdacna a bude rada :)super pocit.uz teraz ked s apozeram nanu tak som taka hrda nanu.

mojaeni

Ano, najlepsie je ucit dietatko od malicka.S Ninkou sme chodili do bazena od 5.mesiaca, nechodievala som na kurz pre mamicky a babtka, ale normalen sme ju bravali do Aquacity a tam sme sa s nou clapkali. A teraz ked vidim, aka je zzita s vodou, ako taka mala morska panna, tak viem, ze sa to oplatilo. Aj dnes sa uz bali do vody:o)
Lenuliatko, pockaj ako rychlo to bude ubiehat, ake bude saska robit postupne pokroky, vsetko ma svoje caro.A ked zacne lozit, to bude v kazdom kute:o)

lenuliatko

joj aj ja chcerm uz mat taku dcerku aby bola uz taka vacsia a aby sme sa psomiali na jej vymysloch :D
ja som inac tiez ako trojrocna uz vedela plavat aj na lyziach som uz stala :) a som vdacna svojim rodicom.

mojaeni

dd, ako je stara tvoja dcerka?
Moja Ninka bude mat v aprili tri rocky. S tou sikovnostou a bystrostou to sedi aj na nu, tiez sa tym nechcem vychvalovat, ale je to poznat. Velmi rychlo sa uci, chape vyznam jednotlivych slov, spaja si suvislosti. Do serblicka mi cikala uz od 7mesiacov, aj ked ta naozaj pytat sa zacala samozrejmeasi tak v 14-15mesiacoch. Od tedy ani nepouzivame plienocky, ani v noci. Pravidelne s nou chodievame plavat a v zime min. roku uz stala na lyziach-to je praca mojho muza, ja by som sa na to necitila, ale skusali sme len, aby si zvykala a pacilo sa jej.
Ale zato je tiez velmi vymyselna a myslim, ze si velmi dobre uvedomuje, vsetko co hovori aj spravi.Pokojne diet to veru nie je, ale my sme si na to zvykli, kedze je nasa :o)

dd

mojaeni, neboj, vyznam slova ziva som pochopila :D.nemozem povedat, ze by bola nejaka leniva, alebo co, ale zase nie je ani nejaka nezbedna..zatial :).nechcem sa nejako vychvalovat, ale dcerka mi pride ako velmi rozumne a chapave dieta.od malicka bola velmi zlatucka, dobre spinkavala, posluchala, v nicom nebol problem, ani so zubkami neboli nejake problemy, ani s papanim, co som jej dala, to zjedla..uz papa aj sladkosti, obcas kusok napolitanky, teraz malicke cokoladky z adventneho kalendarika, 3x obliznut lizatko raz za tyzden..tak po trosickach..teraz posledne dva tyzdne trosku strajkovala so spinkanim, ale tak snad sa to upravi..uz sa mi aj zacala pytat..proste maminka mi na nu od narodenia vravi stale, ze je to zlate dieta aj s velkym Z :) a nie jeden raz sa smiala, ze ci si ju vobec zasluzim, take dobre dieta a ze keby ona vedela, ze dalsie deticky by mala take dobrucke, tak by mala este aj 4 :D.sesternica co ma o 3mes.mladsieho(od mojej dcerky) syna, tak to je doslova zivel..ked boli u nas na navsteve, tak ho obaja museli prebalovat a drzat ako na skripci pomaly, lebo inak by sa nedal..inak ja som cez tehu papala dost velke mnozstvo sladkosti..az som sa niekedy hanbila :).ale ja mam tiez rada sladkosti, aj teraz si velmi rada pomaskrtim na nejakej dobrotke :D.

mojaeni

lenuliatko, no vidis, ako sa pekne naucila spinkat, a to si sa tak bala:o)
Ano, je to normalne, kazde babatko si pospinka, kolko potrebuje.Joj, to moj muz je tiez taky, a hlavne rano, ked on vstava do prace a my este sme v 7. nebi, tk on nam neda spata ans pobudi. To je cely on.

mojaeni

Ewa, nemyslim si ze by si sa mala takto hodnotit. Proste si mala tuzbu po dievcatku, to je normalne, ze si bola trosku sklamana. Ale urcite budes svojmu syncekovi uzasna mamina a mozno to dalsie dietatko bude dievcatko.