mojaeni, neboj, vyznam slova ziva som pochopila :D.nemozem povedat, ze by bola nejaka leniva, alebo co, ale zase nie je ani nejaka nezbedna..zatial :).nechcem sa nejako vychvalovat, ale dcerka mi pride ako velmi rozumne a chapave dieta.od malicka bola velmi zlatucka, dobre spinkavala, posluchala, v nicom nebol problem, ani so zubkami neboli nejake problemy, ani s papanim, co som jej dala, to zjedla..uz papa aj sladkosti, obcas kusok napolitanky, teraz malicke cokoladky z adventneho kalendarika, 3x obliznut lizatko raz za tyzden..tak po trosickach..teraz posledne dva tyzdne trosku strajkovala so spinkanim, ale tak snad sa to upravi..uz sa mi aj zacala pytat..proste maminka mi na nu od narodenia vravi stale, ze je to zlate dieta aj s velkym Z :) a nie jeden raz sa smiala, ze ci si ju vobec zasluzim, take dobre dieta a ze keby ona vedela, ze dalsie deticky by mala take dobrucke, tak by mala este aj 4 :D.sesternica co ma o 3mes.mladsieho(od mojej dcerky) syna, tak to je doslova zivel..ked boli u nas na navsteve, tak ho obaja museli prebalovat a drzat ako na skripci pomaly, lebo inak by sa nedal..inak ja som cez tehu papala dost velke mnozstvo sladkosti..az som sa niekedy hanbila :).ale ja mam tiez rada sladkosti, aj teraz si velmi rada pomaskrtim na nejakej dobrotke :D.