tehotenske brusko

lenuliatko

baby nepochopli ste ma :)ja ju chcem kojit nechcem jej davat mlieko vo flasi len raz asi sme to urobili alebo dvakrat lebo som musela surne odist.a kojim ju asi kazde dve hodiny.ja ju chcem kojit maximalne rok.nechcem jej davat mleiko vo flasi :)

ivanka_83

jajka001 mas praudu.praca okolo umeleho mlieka je velka.aj ked kamaratka mala jednu sklenenu flasu a umyvala ju jarou a poriadne oplachla-po kazdom krmeni.ono sa musia sterilizovat tie plastove-lebo maju mikropory a v nich sa mozu usadzovat zbytky.a veru.materske je zadarmo.za tie usetrene peniaze mozu rodicia ine veci kupit.alebo odlozit na studium...

ivanka_83

mozes davat iny napoj lyzickou alebo cievkou-alebo suplementom.nas flasu nechcel a plakal, lebo chcel len prso.jako kojenie je v pohode.na tom neni nic hrozne.a je to zdrave a krasne

jajka001

lenka ide o to, ze materske mlieko je to najlepsie pre dieta. materske mlieko mu do pol roka uplne staci. navyse je to naj pre imunitu dietata. je pre teba pohodlnejsie si odstriekavat do flasky? lebo ked si zvykne na flasku nebude chciet tahat z prsnika. ja som dojcila 10 mesiacov, najviac ako sa dalo. po polroku som uz mala slabe mlieko musela som prikrmovat. jednoduchsie a aj zdravsie sa mi zda krmit dieta priamo ako odsavat, sterilizovat flasky a cumliky, potom to ohrievat a tak.
a ten cajik, to je feniklovy, opytaj sa v lekarni
a este jedna vec, materske mliecko je zadarmo :))

lenuliatko

hmmm takze ostava len ta moznost ze jej zaidne cajiky davat nebudem ale udem pit ja ten rascovy.myslela som si aj ze flaska nebude dobra ale niektore mamicky v pohode davaju aj flasku uz teraz.a ja nechcem kojit dva roky.to urcite nie

jajka001

harmancekovy odvar sa dava na vysusovanie pokozky aspon pokial viem

flasky nie su vhodne pre deti ktore su dojcene pretoze dieta si zvykne ze nemusi tahat lebo z flasky to same tecie.

lenuliatko

ja chcem vyskusat tie bylinky.myslim si ze tak malemu dietatu pomoze aj to.hned zatazovat tak male telicko liekmi si myslim nie je dobre.vyskusam rascovy caj pit.niekto vravi ze aj malinovy cajik je dobry alebo haramncekovy pre malu.tak uvidime.
este som sa chcela opytat ze ako je to s malymi babatkami a s flaskami.v pohode to zvladaju nie?nic tym nepokazim dufam.uz aj mliecko jej tak manzel raz daval lebo som musela odist prec.odsala som si mlieko.

ivanka_83

zuzanka65-kazdy rodic urobi vsetko pre svoje babo.akurat musi poznat vsetky moznosti.niekedy staci obycajna masaz-rozhybat peristaltiku...

ivanka_83

ja tiez nezatracujem sab simplex.nam tiez velmi pomohol.ale ten sa moze davat len obmedzene mnozstvo.a co potom, ked dennu davku vycerpame?
nas ma uz skoro rok-uz koliku neriesim.