tehotenske brusko

lenuliatko

nema ten pocit zeby sa otcovstvo dalo zistit pocas tehu.to sa da az po narodeni babatka.som si ista tak na 88%

lenuliatko

www.medgene.eu
zuzi su tu zaujimave veci skus si to pozriet snad sa docitas viac.ja nemam cas to citat lebo beham okolo malej.a mi daj vediet co si zistila :)
a skus najst na nete nieco ohladom toho platenia

1zuzana2

Lenka ked sa v tom cloveku nevyznam, nie som s nim v kontakte. Len pocuvam ze na dieta platit bude. Tak by som to teda chcela skusit tym ze pojdem na tu matriku sa poinformovat, nech mam niejake znalosti, a tak zistim ci bude vyskakovat uz pred narodenim babatka, ze nie je otcom.. Ozaj to iba vo filmoch sa da uz pred narodenim zistit otcovstvo babatka?

lenuliatko

ahoj zuzka.ja ti neviem ani poradit.ja som ikdy po uradoch nebehala.len na matriek som bola ked som sa vydavala.ale vravela si ze on nechce priznat ze je otcom dietatka nie?tak mozno sa to bude musiet dokazovat krvnymi testami ked sa babo narodi.to by ale mohlo dost pomoct vies.musel by ti platit na dieta.ale teraz neviem ako by si ho donutila aby priznal ze je otcom.

1zuzana2

Par dni som vahala ci ist do toho ale asi po 4 dnoch som si bola uz uplne ista, babatko si teda nechavam.. No takze ak na to idem laicky, musim ist prv na matriku, tam nahlasit jeho meno a adresu, nech si ho predvolaju aby prisiel potvrdit otcovstvo, a tak ist na urad ziadat peniazky.. Kocky na aky urad?

ivanka_83

ze vraj mas narok.musis na urad.asi budes musiet dokazat, ze je otec-teda pokial bude hajzlik zapierat.a nemysli si, je viac takych, co otecko zdrhol.je super, ze si dieta nechas.niesi ziadna fajnovka

1zuzana2

Ahojte kocky.. Mozno mi niektora z vas poradi.. Docitala som sa na nete, ze este pred narodenim mozem od ,,otca dietata,, ( uz spolu nezijeme, neboli sme manzelia) ziadat prispevok na mna a na vybavicku pre dieta. Ja som studentka.Tak sa vas pytam mile citatelky, ma niektora z vas taketo skusenosti? Ci vsetky mate krasne stastie a ockovia stoja po vasom boku? Ide mi o to kde a ako o nieco take ziadat... :-)))

lenuliatko

joj baby no pozeram ze vsetky nase svokry hrozne trpia :D :D a hrozne nas to trapi :D
dd vy ste sa brali ked ste mali 21.ja som mala 18 marek 21 tusim.moja mamina prerevala tyzden asi ze taku mladu ma nechce pustit tak daleko.ale zase ja som jej vravela ze by som aj tak sla do skoly niekde na zapad zeby som doma casto nebola.tak sa upokojila.bala sa ze sa berieme ze som tehotna a take.ale to len mamy maju take predsudky voci tomu.
no a je spokojna lebo vie ze marek sa omna postara a niekedy si oni dvaja rozumeju lepsie ako ja s rodicmi svojimi :D a volaju si dokonca castejsie.marek im pomahal s nejakou prerabkou v byte robil im navrh interieru tak su z neho nadseni.
zato moja svokra tvrdi ze nie som taka jej vysnivana.a chcela taku hentu od suseda ci z kieho frasa.no co uz...a ze mala by som byt stastna ze si mna vybral lebo ze to je len nahoda si mysli a take.marek je ale zase taky ze ze jej povie do oci ze sa sprava ako sibnuta.dva mesiace pred porodom mala zakaz chodit knam a marek povedal ze ju nechce vidiet do porodu alexandri lebo chce mat pokoj a chce si uzit posledne mesiace mojho tehu.ale ona je extrem si ymslim.zrela na psychiatriu.ale vazne to hovorim nie od zlosti.ale myslim ze ma nervy labilne dost.

elle:moja mala sa otocila blbo myslim v 8 mesiaci alebo v 7. a mala hlavickou mi tlacilo do jedneho boku a nozkami sa zapierala do druheho.panecku.to boo hrozne nieco ale otocila sa nakoniec.mozno aj tvoje babo sa takto otocilo.