hygiena klitorisu

dakty.

pokial som si vsimol, milos tu nikoho nenahanal, praveze na neho sa lepila jedna. akasi janka. ale vies, muzi aj ked si zaflirtuju s tou, ktora sa ponuka, tak sa vratia k tej, ktoru lubia. zeny sa stazuju, ze su muzi prellietavi, ale nebyt takych janiek, neboli by. otazka je, ci by sa to jeho priatelke pacilo. ale to uz je iny problem.

aconcagua

dobre ranko! este len pridem do prace a uz sa musim smiat.nedalo mi to a precitala som si to teraz vsetky vase prispevky.
co viem s istotou povedat je, ze romka, nie je romka(niekde tu tiez pisala a zamerne tam vymienala makke i a ypsilon a zrazu pise bez chyby:-) ) ale ci to nevada mysli vazne, ci nie, to netusim:-) no v jednom ma pravdu, prehnana hygiena nam sposobuje este vacsie problemy, kedze si vybudujeme uplne sterilne prostredie, bakterie sa budu lepit na nas ako vcely na med:-D a imunita to nezvladne potom.. no ale zas len dva krat do tyzdna sa mi zda ozaj malo..jasne, niekedy sa mozno neda kazdy den,podla okolnosti.ked som bola mala,kupali sme sa len v sobotu:-),no ako som vyrastla, pochopila som,ze hygiena je dolezita,uz len pre svoj osobny pozitivny pocit cistoty. no mozno u nevady je to o niecom inom, mozno ona sa citi prave takto fajn, je to jej vec.
ale vravim, takto som sa uz daavno nezasmiala:-D

umytaritka

Dufam, ze manzelovi odstranila bryndzu jazykom...Ja si dnes idem umyt AJ vlasy. Haha.
Milos, nepisal si, ze mas frajerku a tu ine nahanas? Fuj.

belissima

Ja si tiez myslim ze si robi prdel, ved na zaciatku pisala ze sa umyva niekedy AŽ dvakrat do tyzdna. To evokuje ze si z nas robi riadnu prdel.

nevada

zacinas byt agresivna. ano, pomylila som sa, myslela som ludovita 14. a napisala som 16. ved prave 14. absolvoval tu operaciu a dvakrat za zivota bol vo vode. keby si si to pozrela, tak zistis, ze som neklamala, ale som sa pomylila. to je vsetko. priznavam to a nemyslim si, ze za to mas pravo sa ku mne spravat agresivne a zhadzovat ma. mam ine nazory na cistotu, ale to este neznamena, ze ty mas pravo sa nado mna povysovat. rob si vsak co chces, je to tvoje pravo a zaroven tvoja vizitka. maj sa krasne, nezelam ti nic zle. len aby si sa aj ty raz takto neskodne nezmylila.

belissima

Nevada tak to ze sa umyvas raz do tyzdna radsej nikomu nehovor, urcite nie svojim znamim. To je dobra rada odomna. Tu mi to az tak nevadi, aspon viem ze este aj taketo nieco jestvuje.

katu5ik

a v prvom rade, nevada, klames ty..ved nevies ani pouzoivat fakty... tak neviem cim sa tu obhajujes..už ma riadne series tymi svojimi sprostymi recami..nevies respektovat