Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poradte prosim co mi moze byt?? :((

Príspevok v téme: Poradte prosim co mi moze byt?? :((
michaelle

Ahojte.pisem sem,lebo neviem,ci mam ist s tymto k lekarovi,alebo nie..Minuly tyzden vo stvrok mi zostalo v praci zle.Zacala sa mi tocit hlava,strasne rychlo mi bilo srdce,bolo mi horuco a hned nato zima,strasne som sa spotila a celkovo na odpadnutie,no stravila som na zachode asi polhodiny a nakoniec som isla domov.Zostala som doma cely vikend,v nedelu mi uz nebolo nic,len pocit na zvracanie zostal,v pondelok som isla do prace a zacalo to znovu.Znovu rychlobijuce srdce,spotila som sa ako somar a znovu hnacka a pocit na zvracanie.Vydrzala som to,ale odvtedy som doma.Nechcem aby si mysleli ze simulujem,..moc nejem,len celozrnne chlebicky a jablka.Bojim sa ze akonahle sa najem,pojde to von..neviem co s tym mam robit,mam tabletky na zaludok a caj,ale zatial nepomaha,moze to byt brusna chripka?Hlava ma boli,ale nos mam cisty a hrdlo tiez.Pomoc prosim :(
Zacinam mat toho dost..dnes pojdem asi do nemocnice,tentokrat uz neviem ci je to stres alebo nieco ine,stale ma boli na hrudniku a zacina ma uz aj hlava.Kazde rano mam hnacku ale len rano aj s pocitom na zvracanie.A to potenie neprestava,ked sa spotim,mam studene ruky aj nohy.Myslite ze by to mohol byt aj nejaky virus?zevraj v praci vsetci kaslu a boli ich hlava..ja uz naozaj nemam ponatia co mi je :( pomocccc:((

michaelle

A este ma aj strasne smadi,hlavne v noci a do takej 2-3 poobede,to uz naozaj nemam ponatia co moze byt.Ma s tym niekto skusenost?:(mna uz len dobit.mam 22 a citim sa na 100:((

michaelle

Zasa ja..bola som v praci v pondelok a vcera,..zvladla som to,ale s trapenim.V noci sa budim asi kazde 2-3 hodiny.to srdiecko sa trocha ukludnilo,ale zacal zaludok.a potenie zostalo,hlavne pod pazami :( Ja uz ani poriadne nejem asi 2 tyzdne.No a dnes som zistila ze mam strasne hruby zlty povlak na jazyku a vzadu po bokoch akoby nieco zdurene,vyzera to hnusne..o 5 mam navstevu u lekara,konecne sa mi ho podarilo ho vybavit,snad mi nieco najdu..kamaratka tvrdi,ze to mozu byt zaludocne vredy,ja uz naozaj nic neviem :((

michaelle

ANDY KATKA VERO ahojky.Tak som teda nakoniec isla k lekarovi.Robili mi aj EKG.Nejako mi skakal tlak a pulz,raz vysoky,raz nizky.Dal mi tabletky na zaludok,na zvysenu kyselinu a povedal,ze to pomoze aj tomu srdcu aby sa upokojilo.Ale hlavne si mysli,ze to mam proste stres..tak mam este z lekarne tabletky na ukludnenie-je v tom chmel,valeriana a horec.a este mam set multivitaminov s probiotikami,hlavne magnezium..ale povedal ze ak mi to neprejde tak mam ist k svojmu lekarovi..takze tak..snad mi to prejde..nechcem aby ma povazovali za blazna :((

vero02

Ahoj je velka zmena počasia, možno si mala oslabený organizmus a takto to vypálilo. Skus aloe vera gel, predávaju napoj v tescku 200ml stoji okolo 50sk, možem ti ponuknuť koncentrát vydrží dlho a ma vemi priaznive učinky už vela ludom pomohol

katkaxxx

vyzera to byt psych. razu, moze byt stres alebo nieco podobne. moze byt aj uzkost alebo panicka porucha - priznaky uzkosti sa zhoduju s tym co si pisala, najdi si o tom nieco na nete