Gastro vysetrenie

Príspevok v téme: Gastro vysetrenie
LuSyLa

chcela by som sa opytat ci bol niekto na tomto vysetrni lebo ja mam zle travenie asi spomalene abo neviem alebo skvor akokeby mi ani netravilo lebo ked sa najem mam niekedy aj niekolko dni take nafuknute brucho a uz som z toho strasne nervozna no len sa bojim mozu mi z toho vysetrenia zistit ze mam bulimiu?no chcem ist na toto vysetrenie aby som zistila ci mmam vsetko v poriadku alebo mam spomaleny metabolizmus no bojim sa pls viete mi poradit mozu mi z toho zistit ze som vracala?

allla

ahoj,presne koli tomu som bola na gastre aj ja:)no neznamena to nic vazne pokial nemas bolesti,nemusi to byt spomaleny metabolizmus vobec,ale to,ze mas nafuknute brucho znamena ze ti zle travi,ze strava ktoru spapas neprejde celym zaludkom postupne ale zastavi sa niekde v creve a to ta nafukuje.Nicoho sa neboj,len doktorke vsetko povedz,ked prides tam tam ta odvazi odmeria,urobi ti ultrazvuk a zisti ci tam mas zapal,ci mas problem s pankreasom,alebo helikobaktera.no ale rataj s tym,ze pravdepodobne ti urobia aj to vysetrenie neviem ako sa vola ale daju ti sondu -hadicku do zaludka ,ale to ta opiju s takou injekciou:)ale to nebude vsetko v ten den.no a po prvom vysetreni ti predpise probiotika -tabletky na travenie .neboj sa nicoho:)