Gastro vysetrenie

Príspevok v téme: Gastro vysetrenie
LuSyLa

chcela by som sa opytat ci bol niekto na tomto vysetrni lebo ja mam zle travenie asi spomalene abo neviem alebo skvor akokeby mi ani netravilo lebo ked sa najem mam niekedy aj niekolko dni take nafuknute brucho a uz som z toho strasne nervozna no len sa bojim mozu mi z toho vysetrenia zistit ze mam bulimiu?no chcem ist na toto vysetrenie aby som zistila ci mmam vsetko v poriadku alebo mam spomaleny metabolizmus no bojim sa pls viete mi poradit mozu mi z toho zistit ze som vracala?

866767776543

ja ani za mesiac idem na to gastro a ja sa strasne bojim a povedali my ze mi to budu robit na zivo pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc co mam robit

M.

Lekár mi zistil, že aj ked mám zvýšený cholesterol6,4, tak LDL je 2 a HDL je 4,4 čo je dobrý pomer. Chcele by som vedieť, z čoho a ako vzniká dobrý cholesterol.

M.

Lekár mi zistil, že aj ked mám zvýšený cholesterol6,4, tak LDL je 2 a HDL je 4,4 čo je dobrý pomer. Chcele by som vedieť, z čoho a ako vzniká dobrý cholesterol.

katarina

nestrašte, to vyšetrenie sa dá krásne vydržať, trva to chvílku ležiš pri tom na bokuv skrčenej polohe dostaneš tvrdy náustok a cez to ti vsunu tenku hadičku dýchaš nosom a za chvilu ju uť taha spať zoberu vzorku ani o tom nevieš ja som mala tiež hrozny strach ale potom som sa čudovala, že to nič neni, k Tvojmu problému, môžeš mať celiakiu najskôr vtedy je nafuknute brucho, chudneš,prehána alebo vraciaš nemusiš, ale pekne chodte na to vyšetrenie lebo samoliečbou si môžete niečo skresliť, celiakia je vážna choroba ale prásnou dietou môžete žiť normalnym životom, opačne, keby ste ju neliečili poškodite si tenke črevo a môže to viesť až k rakovine. takže nebáť sa neskušať babske lieky, veľa štastia . dajte vedieť.pekny deň.

ssia

ja som na tom vysetreni bola po prekonani salmonelozy, poslala ma tam mamka ze aby sa vedelo, ci este so mnou nieco je...ale nebolo. cize u mna to bolo fakt zbytocne...a neprijemeeee. ale da sa to prezit a neboj, neuskodi ti to, tak tam len pekne chod;)

allla

ano pomohli mi to..vlasne tie tablrtky na travenie.A ty co zvikas papat?aj z vody alebo kofoly ta nafukne?nafukovat moze aj z nepravidelnej stravy,ked nahodou nepapas pravidelne,mna nafukovalo z toho,ale ked mavas malo krat do tyzdna napr stolicu aj vtedy moze nafukovat,a hlavne z vyprazanych jedal.no ale tablety pangrol mi fakt pomohli .Citam ze mas bulimiu,cize zvracias jedlo?tak kludne ta moze nafukovat z toho,a nezistia to ked im povies ze chud do jedla mavas dobru ,stravujes sa normalne a tak,ale ak mas vazne extremne nizku podvahu upozornia ta na pobyt v nemocnici ,mne kontrolovala aj prsty a pytala sa co jem a tak..

LuSyLa

alla a a pomohla ti to gastro vysetrnie nejako?och ja sa citim teraz strasne nafuknute brucho jak baloon a bojim sa ze ma chiti dajaky zachvat ojdania lebo to vzdy ked mam take nafuknute brucho tha som z toho zufala a vtedy jem vela:(((