velmi male prsia,,,hrozne,,,,

Príspevok v téme: velmi male prsia,,,hrozne,,,,
petruska

neviem co mam robit chcela by som vas poprosit ci by ste mi nemohli poradit ohladom mojich prs neviem co mam robit mam 16 rokov a prsia nikde myslim tak akoze moje spoluziacky a kamosky maju aspon nejake lenze ja ich mam mensie ako nulky.....nosim male posprsenky bez kosikov pretoze mam male prsia plis pomozte co mam robit aby sa mi asppon spevnili?

sandraa

ja mam male prsia a mam ich tak do spicu :(((iba ked je zima sa mi tak pekne zagulatia...dala by som si aj silikony ale co po 15 rokoch ??

marska

najhorsie je, ze male prsia maju taky iny tvar ko vecsie, takze to niekedy nevyzera zrovna najlepsie, hlavne v tricku bez podprsenky

sii

ja si myslim ze male prsia su velmi krasne, esteticke ale aj prakticke. Uz len ta predstava ze v lete mozes nosit tie krasne triska na ramienka alebo tie co teraz letia s jednym ramenom holym a to vsetko bez podprsienky bez nejakych trapnych neestetickych lakovych ramienok. Proste nadhera.
Ja mamm B75 to su uz vacsie a poviem vam pravdu ze keby boli o cislo mensie bola by som len rada.

my vsetky

dievcata, zadajte si do vyhladavania iba slovo prsia na tomto istom pokece je rozbehnutych viac tem. Pozrite napr silikonove prsia...tam mate co citat...

misel

Čaute bebenky!! Mám taký istý problém ako vy. Som vysoká meriam 1,82 cm. A tiež nemám žiadne prsia. Absolútne žiadne. Niekedy si myslím, že môj priateľ ich má väčšie. Napriek tomu, musím ísť ďalej. Predsa ani jedna z nás, nemôže za to, ako vyzerá. Je zbytočné sa nad týmto trápiť, aj keď ja nie som tá pravá, ktorá to dodržuje. Viete čo ma drží nad vodou?? Môj priateľ. Viem, že ma miluje a absolútne mu nevadí, že ich nemám. Práve naopak. Stále mi hovorí, že ich miluje. Dlhší čas mi trvalo,kým som mu uverila. Teraz sme šťastní, aj keď priznám sa, že mi niekedy napadne, či sa mu naozaj páčia. Myslím si, že to vo mne zostane, ten pocit neistoty, ale dá sa potlačiť láskou. Preto Vám chcem iba povedať, VERTE SI!!!!!!!

nikiiiiiiii

ahooy mam velikansky problem...asik sa mi to aspon tak zdaa.jeden pysk ohanbia mam vacsi ako ten druhy...dost mi odstava a nemam ho dnuka ale vonku...normalne mi to vidno-pripada mi to strasne hnusne...ma to taku hnedu farbu a je ako keby plnsia ja newem...sex som este nemala ale casto masturbujem..mam 14 rokov a velmi ma to trapi ci to nahodou nebude vada pri sexe..prosim vas napiste mi co najskor.dakujem vasa nikus

nikola123456

ahooy mam velikansky problem...asik sa mi to aspon tak zdaa.jeden pysk ohanbia mam vacsi ako ten druhy...dost mi odstava a nemam ho dnuka ale vonku...normalne mi to vidno-pripada mi to strasne hnusne...ma to taku hnedu farbu a je ako keby plnsia ja newem...sex som este nemala ale casto masturbujem..mam 14 rokov a velmi ma to trapi ci to nahodou nebude vada pri sexe..prosim vas napiste mi co najskor.dakujem vasa nikus