ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk
Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
alla,podla mňa sú vianoce zbytočnosť,lebo žiaden boh,ani ježiško neexistujú,to si ludia vymysleli,aby mohli mať prázdniny a aby sa mohli prejedať s výhovorkou,však sú vianoce
ssia,prečo nezodpovedná??ved ja sa neprejedám,a ani nebudem museť mysleť na to čo som pojedla,pretože ja nič také nepojem,vianoce,nevianoce,ja jem vždy rovnako zdravo,a ani dnes si cvičenie neodpustím:)
Ach,viete co ma teraz trapi?ze vsetky ktore trpia anorexiou alebou bulimiou vratane mna,prave na vianoce musime mat depky,nedovolme si pokazit vianoce,ved teraz priberie kazdy na kazdom bude vidno nejaku zmenu nie len na nas,cize zajtra NEMYSLIME NA JEDLO,NA TO CO SME ZJEDLI,NA NASE POSTAVY ANI NA VAHU ale na RODINNY SVIATOK A NA NARODENIA JEZISKA.
Je velka skoda ze ludia tu pomahaju tym co chcu schudnut,aku spiralu pouzit,aku mast na herpes... mali by sa radsej obratit na nas,psichicky chore dievcata,zeny...to je mi luto
A VSETKYM STASTNE A VESELE VIANOCE:)
Ach baby, nepremyslajte stale nad tym jedlom a jedenim ci nejedeni, postavou ci nepostavou, ved to nie j to najdolezitejsie v zivote, postavou si neziskate ani laska, ani priatelov a ani zdravie......, len sa nicite, ci fyzicky alebo psychicky....., ja blimiu ani anorexiu nemam, aj keby som najradsej mala, ja mam kila navyse a viem co je to ist za tym aby som schudla, neviem ako vy,ale urcite mate z tych depiek problemy vo svojom zivote, vo vztahoch a vo vsetko, ja prave kvoli svojim mindrakom z postavy stracam kamaratky a aj priatela......, neblbnite a prestante s tou kontrolou seba samej, len sa nicite a k nicomu to nevedie.........
a pusate: asi ta zacinam uplne chapat aj v tomto...v bulimii:( neuveris, kym nezazijes. ale to nesmiem:( ked ja som taka sama a zuuufalaaaaaaa:(:(:( neviem co mam robit:(
baby co to tu pisete za kraviny, ja sa k vam pridavam. nechcem byt ako vianocna buchta:( a vy tu pisete o bulimii:( viete co mi z toho vznika...nesmiem to, ja viem ale aj viem ze nesmiem...vlastne nic neviem:(((mam strasnu depku!!!
chuchuchu: nie si chuda!!! si VYCHRTLA a nezodpovedna:(
pusate, nic si z toho nerob ved to stravis. vela pi vodu a papaj ovocie. zajtra je stredry vecer takze jedeniu sa asi nevyhnes :) daj si lahke ranajky. a hlavne ziadne vycitky nic sa nedeje.
ach ach je mi zleeee,prežrala som sa buchiet,mám hrooznéé výčitky:((( najradšej by som išla na wc a....
ale nechcem sa vrátiť k bulímii,ale ked si predstavím kolko som ich požrala,a kolko z nich priberem je mi naanííč:(
praveze je to velmi chutne :))) mnam mnam
ja toto nechápem,jak sa môže niekto ojedať,ved je to nechutné...